Uutiset

Ruotsalainen AktieTorget uusii kaupankäyntijärjestelmäänsä

22.6.2017

Ruotsaklainen AktieTorget uusii kaupankäyntijärjestelmänsä ja ottaa käyttöön ruotsalaisen NGM:n (Nordig Growth Market) Elastician. Tämä muutos koskee niitä sijoittajia joilla on ruotsalaisia AktieTorgetissa noteerattuja osakkeita. AktieTorgetissa olevat yhtiöt ovat pieniä ja keskisuuria yrittäjävetoisia yhtiöitä.

Lue lisää »

YIT ja Lemminkäinen yhdistyvät, Lemminkäisen osake huimassa nousussa

19.6.2017

Rakennusalan yhtiöt Lemminkäinen ja YIT kertoivat maanantaina yhdistyvänsä. Yhdistyminen toteutetaan absorptiosulautumisena, jossa Lemminkäinen sulautuu YIT:hen. Yhdistymisen ansiosta uusi YIT on taloudellisesti vahva yhtiö, jonka kasvun ja kannattavuuden moottorina toimii kasvukeskusten kehittäminen.

Lue lisää »

Poliittista riskiä on nyt kaikkialla

19.6.2017

Takavuosina sijoittaja saattoi välttää poliittiset riskit karttamalla kehittyviä markkinoita. Nyt niistä ei tahdo päästä eroon missään.

Poliittisen analyysin kysyntä on kasvanut yhteisösijoittajien keskuudessa,

Lue lisää »

Ensi viikko rauhallinen makrotilastojen osalta

16.6.2017

Tulevasta viikosta on odotettavissa rauhallinen talousuutisen osalta. Lataa tuore talouskalenteri alta.

Talouskalenteri viikko 25

 

Henri Huovinen,

Lue lisää »

Tomi Salo sijoitusseminaarissa Tallinnassa 2-3.6.2017

16.6.2017

Osakesäästäjien keskusliiton hallituksen jäsen Tomi Salo osallistui, ei Liiton lähettämänä vaan yksityishenkilönä, Tallinnassa 2-3.6.2017 pidettyyn sijoitusseminaariin jossa puhujina olivat Seppo Saario ja Alexander Elder. Kummankin kirja on juuri käännetty viroksi,

Lue lisää »

Uusi Viisas Raha-lehti ilmestynyt

15.6.2017

Tuoreessa Viisas Raha-lehdessä (5/2017) asiaa mm. hajauttamisesta, amerikkalaisista rautatiealan yhtiöistä, teleoperaattori DNA:sta sekä lisäksi sijoittajia kiinnostavaa tietoa poliittisista riskeistä, salkun suojaamisesta ja käynnissä olevasta listautumisbuumista.

Lue lisää »

IMF nosti Kiinan talouskasvuennustetta, lyhyen aikavälin riskit maassa pienentyneet

14.6.2017

Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) kertoi keskiviikkona nostaneensa Kiinan kuluvan vuoden talouskasvuennusteen aiemmasta 6,6 prosentista 6,7 prosenttiin. Ennustenosto on jo toinen tämän vuoden aikana, sillä tammikuussa IMF arvioi vielä Kiinan BKT:n kasvavan kuluvana vuonna 6.5 %.

Lue lisää »

Katso keskiviikkona suorana Fedin Janet Yellenin lehdistötilaisuus

14.6.2017

Yhdysvaltain keskuspankki Fedin odotetaan nostavan keskiviikkona ohjauskorkoa 25 korkopisteellä. Katso alla olevan linkin kautta illan lehdistötilaisuus aiheesta alkaen klo 21.30 Suomen aikaan.

https://www.federalreserve.gov/live-broadcast.htm

 

Lue lisää »

Osakesäästäjien Yhtiöilta 12.6. webcast-lähetyksenä

12.6.2017

Voit katsoa Osakesäästäjien Yhtiöillan myös webcast-lähetyksenä. Tilaisuus ja lähetys alkaa klo 17:30.

Ohjelma

17.30-17.40 Tervetuliaissanat (Inderes)

17.40-18.10 Siili Solutions,

Lue lisää »

Deutsche Bank: Osakemarkkinoiden suuntaa kesää kohti alaspäin

12.6.2017

Saksalaispankki Deutsche Bankin strategit arvioivat, että Yhdysvaltain osakemarkkinoiden (S&P 500-indeksi) suunta on lähikuukausina alaspäin. Strategit ovat poimineet viisi markkinoiden ajuria, joiden perusteella voi odottaa rapakon takana mieluummin miinusmerkkisiä kuin plusmerkkisiä tuottoja tänä kesänä.

Lue lisää »

1 2 3 71