Uutiset

Jasmin Hamid: Tärkeintä on nauttia kesästä

19.7.2018

Kesähelteellä moni sijoittaja jättää myös salkkunsa hetkeksi lomalle. Kysyimme syksyllä pidettävän SijoitusSummitin haastattelijana toimivan Jasmin Hamidin lomasuunnitelmista.

Minkälainen kulunut alkuvuosi ja kevät on ollut sinulle sijoittajana?

Lue lisää »

Sijoitusneuvonta kaipaa remonttia

19.6.2018

Sijoituspalvelut 2018

Aloittelevat sijoittajat tarvitsevat enemmän tukea. Kysyntää olisi myös puolueettomalle sijoitusneuvonnalle.

Teksti: Helena Ranta-aho

Mitkä ovat sijoitusneuvonnan merkittävimmät puutteet?

Lue lisää »

Osakesäästötili käyttöön, osingot mukaan, siirtymäaika nykyisten omistusten siirrolle, ei euromääräisiä rajoituksia

18.6.2018

Osakesäästäjät esittää, että Suomessa otetaan 1.1.2019 käyttöön osake-/sijoitussäästötili, jossa on myös osingot mukana, että kotitalouksille annetaan vuoden siirtymäaika siirtää nykyiset osakesijoitukset uudelle tilille ilman välittömiä verovaikutuksia,

Lue lisää »

Osakesäästäjät korostaa sijoitusrahastojen läpinäkyvyyttä

14.6.2018

Valtiovarainministeriöllä on menossa säädöshanke, jolla vahvistetaan rahamarkkinarahastoja koskevat yhdenmukaistetut säännöt rahamarkkinarahastoille sallituista rahoitusinstrumenteista, niiden sijoitussalkusta ja varojen arvostamisesta sekä raportointivaatimuksista. Tavoitteena on parantaa rahamarkkinarahastojen kestokykyä,

Lue lisää »

Osakesäästäjät mukana Osakkeenomistajien oikeudet työryhmässä – jätti eriävän mielipiteen yhtiökokouspäätösten sitovuudesta

8.6.2018

Valtiovarainministeriön asettama työryhmä, jossa Osakesäästäjät oli mukana, on jättänyt loppuraporttinsa.  Raportissa tarkastellaan osakkeenomistajien vaikutusmahdollisuuksia pitkällä aikavälillä sekä avoimuutta yhtiön ja sen omistajien välillä muun muassa kohdistuen yhtiön palkitsemispolitiikkaan.

Lue lisää »

Tietosuojalaki uudistuu- mitä GDPR tarkoittaa

24.5.2018

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.05.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Lue lisää »

Viestintävastaava

22.5.2018

Päivämäärä: ​24.04.2018
Sijainti:​ Helsinki, FI
Yritys: ​Osakesäästäjien Keskusliitto ry

Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, joka auttaa suomalaisia vaurastumaan. Yhteisö tarjoaa sijoittajille lisäarvoa riippumattoman ja hyödyllisen tiedon sekä sijoitusosaamisen muodossa.

Lue lisää »

Osakesäästötili käyttöön

11.5.2018

Osakesäästäjät on vaatinut osakesäästötilin käyttöönottoa Suomessa. Muissa Pohjoismaissa vastaava on jo käytössä, ja esimerkiksi Ruotsissa se on saavuttanut yli 2 miljoonaa osakkeenomistajaa.

Osakesäästötilin käyttöönotto etenee Suomessa.

Lue lisää »

27.4.2018

Päivämäärä: 27.4.2018

Sijainti: Helsinki, FI

Yritys: Osakesäästäjät

Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, joka auttaa suomalaisia vaurastumaan. Yhteisö tarjoaa sijoittajille lisäarvoa riippumattoman ja hyödyllisen tiedon sekä sijoitusosaamisen muodossa.

Lue lisää »

Sijoittajabarometri- Osakepaino kasvaa, vaikka usko kurssinousuun laskee

12.4.2018

Uusimman Sijoittajabarometrin mukaan osakeomistuksia lisätään, vaikka vain 31% vastanneista uskoo kurssinousun jatkuvan. Tutkimus on toteutettu yhteistyössä Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenille sekä Pörssisäätiön uutiskirjeen tilaajille, joten otoksessa kokemus puhuu voimakkaasti.

Lue lisää »

1 2 3 94