Uutiset

Hoivatiloilta vahva alkuvuosi: Liikevaihto, operatiivinen tulos ja osakekehtainen NAV kasvoivat vahvasti

22.8.2017

Suomen Hoivatilat raportoi tiistaina puolivuosikatsauksen. Yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuoden tammi-kesäkuun vertailukauden 3,4 miljoonasta eurosta 5,3 miljoonaan. Katsauskauden operatiivinen tulos nousi vastaavasti 1,3 miljoonasta eurosta 2,1 miljoonaan.

Lue lisää »

Osakesäästäjien sijoituskurssit osaksi Espoon lukioiden ohjelmaa

21.8.2017

Osakesäästäjien analyytikon Henri Huovisen pitämä piensijoittajan peruskurssi ja piensijoittajan jatkokurssi lukeutuvat syksyn aikana Espoon lukioiden valinnaisiin opintoihin. Huovinen pitää kurssit Espoon työväenopistossa (Omnia) syksyn aikana.

Lue lisää »

Välittäjä 2017 -tutkimus: Nordnet jälleen ykkönen

21.8.2017

Välittäjä 2017 -tutkimus tuo yksityissijoittajille roppakaupalla hyviä uutisia. Ehkä tärkein niistä on tämä: kilpailu puskee hintoja alas ja sijoittajat saavat hyvää palvelua välityspalvelun ydinasioissa. Esimerkiksi kaupantekojärjestelmät,

Lue lisää »

Investors Houselta ostotarjous Oravasta, vaihtotarjouksen preemio 22,1 %

21.8.2017

Kinteistösijoitusyhtiö Investors House kertoi maanantaina tekevänsä ostotarjouksen Orava Asuntorahastosta. Investors House tarjoaa osakevastikkeena kaksi yhtiön uutta osaketta ja käteisvastikkeena 0,21 euroa jokaista Orava Asuntorahaston kolmea osaketta tai kolmea osakkeeseen oikeuttavaa erityistä oikeutta kohti.

Lue lisää »

Nuoret sijoittajat verkostoituvat

18.8.2017

Nuoret Osakesäästäjät on kesäkuussa 2017 perustettu verkosto alle 30-vuotiaille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Tavoitteena on innostaa ja opastaa nuoria sijoittamaan ja säästämään.

Verkostolla on yhdeksän perustajajäsentä ja parikymmentä aktiivia ainakin kahdeksalla paikkakunnalla.

Lue lisää »

Tulevan viikon talouskalenteri ladattavissa

18.8.2017

Ensi viikosta on tulossa markotilastojen osalta varsin rauhallinen. Mielenkiintoisimpia tapahtumia markkinoilla tulevat olemaan Saksan ZEW-indeksi ja Yhdysvaltain asuntomarkkinadata. Lataa tulevan viikon talouskalenteri alta.

Talouskalenteri viikko 34

 

Lue lisää »

Korjaus Viisas Raha-lehden juttuun: Annit ovat kerryttäneet hyviä tuottoja

18.8.2017

Tuoreimman Viisas Raha-lehden artikkelissa: “Annit ovat kerryttäneet hyviä tuottoja”, on jutun ensimmäisessä kappaleessa virheellisesti kerrottu, että Siili Solutionsin osake on kolminkertaistunut listautumisen jälkeen. Todellisuudessa yhtiön osake on peräti viisinkertaistunut sen antihinnasta.

Lue lisää »

Tilannekatsaus rapakon taakse: Yhtiöiden tulokset ennätystasolla, talouden noususykli historiallisen pitkä

17.8.2017

Kuluvan vuoden toisen kvartaalin tuloskausi on sujunut Yhdysvalloissa erittäin vahvasti niin liikevaihtojen kuin osakekohtaisten tuloksien osalta. Yritysten tuloskasvua on tukenut maan vahvan kotimarkkinan lisäksi globaalin talouskasvun vahvistuminen vuoden alkupuoliskolla.

Lue lisää »

Uusi Viisas Raha-lehti ilmestynyt

17.8.2017

Uudessa Viisas Raha-lehdessä muun muassa juttua Nuorista Osakesäästäjistä, jalometalleista ja listautumisbuumista. Lisäksi tuoreessa numerossa on osakevälittäjien välinen vertailu.

Viisas Raha on Osakesäästäjien jäsenlehti.

Lue lisää »

Nexstimiltä puolivuosikatsaus: Liikevaihto kasvoi, liiketappio supistui

16.8.2017

Terveysteknologiayhtiö Nexstim raportoi keskiviikkona puolivuosikatsauksen. Yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuoden tammi-kesäkuun vertailukauden 0,9 miljoonasta eurosta 1,1 miljoonaan. Nexstimin liiketappio supistui vastaavasti 4,23 miljoonasta eurosta 3,43 miljoonaan.

Lue lisää »

1 2 3 75