Uutiset

Osakesäästäjien logo uudistuu

25.9.2019

Osakesäästäjien uudistusprosessissa saavutetaan jälleen uusi etappi. Tämän vuoden laajojen uudistusten jälkeen on aika ottaa nimimuutoksen mahdollistama uusi logo käyttöön.

”Logon suunnittelussa vahvana inspiraationa on ollut Suomi ja suomalaisuus.

Lue lisää »

Patjan alta pörssiin -sijoittamisen perusteet

25.9.2019

Kiinnostaisiko sinua vaurastuminen, mutta et tiedä miten päästään alkuun? Tai oletko kenties jo aloittanut säästämisen, mutta haluat saada sijoittamisen perusasiat kuntoon? Tässä on kurssi juuri sinulle!

Lue lisää »

Haluamme olla siellä missä sinäkin! – Viisas Raha -verkkolehti

25.9.2019

Osakesäästäjien jäsenlehti Viisas Raha menee nyt myös verkkoon. Viisas Raha kulkee jatkossa sijoittajan mukana taskussa, laukussa, työpaikalla tai vaikka kotisohvalla. ”Haluamme palvella nykyisiä ja uusia lukijoita yhä paremmin mahdollistamalla heille pääsyn laadukkaaseen sisältöön missä ja milloin vain ”,

Lue lisää »

Osakesäästäjät yhteistyöhön kansalaisopistojen kanssa – laadukasta sijoituskoulutusta jo 14 paikkakunnalla.

11.9.2019

Osakesäästäjien koulutusvastaava Svenne Holmström toteaa tänä syksynä käynnistyneen yhteistyön olevan vasta alkustartti vielä laajemman koulutustoiminnan käynnistämiselle.

– Tavoitteemme on, että koulutusta olisi tarjolla koko maan kattavasti ja suunnitelmissa on käynnistää opetus noin 50 paikkakunnalla.

Lue lisää »

Osakesäästäjien jäsenmatka Pietariin 13.11-17.11.

27.8.2019

Matka on tällä hetkellä täynnä. Odotuslistalle voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia kouvola@matkapojat.fi

Marraskuussa lähdetään jäsenmatkalle tutustumaan itäisen naapurimaamme sijoitusmahdollisuuksiin. Luvassa kiinnostava matka,

Lue lisää »

Suuren Osakesäästäjäpäivän Jälkilöylyt

25.4.2019

Suuri Osakesäästäjäpäivä jatkuu jälkilöylyjen merkeissä kun lava täyttyy toinen toistaan kuumemmista puheenaiheista. Luvassa mitä kiinnostavampia esiintymisiä, tiukkaa debattia ja etenkin tutustumista muihin sijoittajiin. Kattilahalli on kuumana klo 19:00 alkaen ja jälkilöylyt tarjotaan yhteistyössä Altian,

Lue lisää »

Suuri Osakesäästäjäpäivä

15.4.2019

Osakesäästäjien vuosittainen ykköstapahtuma on taas täällä!

Suomen kiinnostavimpiin ja vetovoimaisimpiin sijoitusalan tapahtumiin lukeutuva Suuri Osakesäästäjäpäivä täyttää Suvilahden Kattilahallin 23.5.

Monipuolinen ohjelma tarjoaa asiantuntijapuheenvuoroja alan kovimmilta ammattilaisilta ja kiinnostavimmilta yhtiöiltä.

Lue lisää »

Listautuville yrityksille löytyy rahoitusta, kunhan tietoa on riittävästi saatavilla.

9.4.2019

Suomen Osakesäästäjät toteutti maaliskuussa 2019 kyselytutkimuksen, jossa selvitettiin Osakesäästäjien jäsenten suhtautumista listautuviin yhtiöihin. Kyselyyn vastasi 1044 yksityissijoittajaa. Tutkimus on suunniteltu yhdessä Kasvuyrittäjäverkoston toteuttaman 365 päivässä Pörssiin –valmennuksen vetäjien kanssa.

Lue lisää »

Sijoittajabarometri: hallituksen arvosana noussut reilusti viime kaudesta

3.4.2019

Osakesijoittajat antoivat tämän vaalikauden hallitukselle sijoittamiseen liittyvästä lainsäädännöstä kouluarvosanaksi 6 ½ ja verotuksesta 7, selviää Pörssisäätiön ja Suomen Osakesäästäjien teettämästä Sijoittajabarometrista. Arviot ovat nousseet selvästi edelliseen hallituskauteen verrattuna.

Lue lisää »

Monialayhtiöt uhkaavat jäädä historiaan

2.4.2019

Monialayhtiöt eli konglomeriaatit käyvät yhä harvinaisemmiksi. Parhaimmillaan ne tarjoavat hajautusta kohtuullisella arvostustasolla, mutta pahimmillaan ne kadottavat erikoistumisen myötä saavutetut edut.

Konglomeraatit ovat suuria monialayrityksiä,

Lue lisää »

1 2 3 77