Patjan alta pörssiin -sijoittamisen perusteet, Helsinki

16.11.2019
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
16.11.2019
12:00 - 15:00

Järjestäjä
Osakesäästäjien Keskusliitto

Tapahtumapaikka
SLK-talon auditorio (Helsinki Business College), sisäänkäynti Messuaukiolta

Kiinnostaisiko sinua vaurastuminen, mutta et tiedä miten päästään alkuun? Tai oletko kenties jo aloittanut säästämisen, mutta haluat saada sijoittamisen perusasiat kuntoon? Tässä on kurssi juuri sinulle!

Tämä kurssi on suunniteltu juuri aloittelijoille! Luvassa on innostava ja hyvinkin käytännönläheinen tuokio sijoittamisen parissa, jossa ei vaadita ennakko-osaamista. Koulutus tarjoaa kuitenkin hyödyllistä tietoa myös kokeneellekin sijoittajalle. Kurssin jälkeen et enää halua makuuttaa rahojasi patjan alla, vaan olet valmis matkaamaan kohti pörssiä!

Koulutuksessa saat mukaasi laadukkaat esitysmateriaalit, joissa on monia työkaluja vaurastumiseen sekä käytännön harjoitustehtäviä.  Kurssimaksu on verovähennyskelpoinen pääomatuloista.

Kurssilla päästään oppimaan myös mm:

– Asumisen merkittävä rooli vaurastumisessa

– Riskin hyödyntäminen tuottoja hakiessa. Miten riski toimii käytännössä?

– Oma pääoma vai korkoa korolle? Kummalla on suurempi merkitys vaurastumisessa?

Kouluttajana toimii Osakesäästäjien koulutusvastaava Svenne Holmström. Svenne on sijoittamisen rautainen ammattilainen, joka osaa innostaa ja opettaa vaikeistakin asioista hyvin käytännönläheisesti. Lue lisää Svennestä

Etkö pääse paikalle? Ei hätää! Helsingin 16.11. koulutustilaisuus streamataan ja alla olevasta ilmoittautumislinkistä pääset myös ilmoittautumaan mukaan. Stream linkki jaetaan osallistujille lähempänä tilaisuutta.

Koulutuksen hinta: Osallistuminen paikan päällä 69,00 € / streamaukseen osallistuminen 19.00 €.

Vaatimustaso: Ei tarvita aiempaa kokemusta

Ilmoittaudu nyt mukaan tästä >