fbpx

Pörsiyhtiöesittely-tilaisuus: Herantis Pharma ja Fellow Finance

27.3.2019
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
27.03.2019
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Pirkanmaan Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Tulli Business Park

Tervetuloa pörssiyhtiöesittely-tilaisuuteen 27.3.2019 klo 17.00-19.00.

Paikka: Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A, Tampere

Huom. tilaisuudessa esiintyviin yhtiöihin on tullut muutos.

Miljoonat ihmiset kärsivät sairauksista joihin ei tunneta hoitoa. Samaan aikaan tuhannet tutkijat ympäri maailmaa työskentelevät varhaisen kehitysvaiheen tutkimusprojekteissa, joiden tuloksien pohjalta saatetaan kehittää uusia lääkevalmisteita ja hoitomuotoja niitä tarvitseville potilaille.Tilaisuudessa esittäytyy: Herantis Pharma ja Fellow Finance

Herantis Pharma Oyj on innovatiivinen lääkekehitysyhtiö, joka keskittyy regeneratiiviseen eli uudistavaan lääketieteeseen ja sairauksiin, joihin ei tunneta riittävän hyviä hoitoja. Yhtiön vaikutusmekanismiltaan täysin uudenlaiset lääkeaihiot pohjautuvat alojensa johtavaan tieteelliseen tutkimukseen maailmassa: CDNF hermorappeumasairauksien kuten Parkinsonin taudin ja ALS:n hoitoon sekä Lymfactin rintasyöpähoidon aiheuttaman lymfaturvotuksen ja mahdollisesti muiden lymfaturvotuksien hoitoon.

Herantiksen osakkeet ovat listattuna NASDAQ OMX Helsinki Oy:n First North –listalla

www.herantis.com

Suomalainen Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jossa lainanantajat ja lainanhakijat kohtaavat toisensa turvallisesti. Lainamuotoisessa joukkorahoituksessa yritys hakee rahoituksen suurelta joukolta sijoittajia. Vertaislainaamisessa lainanhakijana on taas yksityishenkilö. Fellow Finance on ainoa euroalueella toimiva joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Yhtiölle on ainoana suomalaisena joukkorahoituspalveluna myönnetty maksulaitoksen toimilupa Suomen Finanssivalvonnalta. Fellow Finance on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle. Suurimmat omistajat ovat perustajajäsenet sekä Taaleri Oyj.

www.fellowfinance.fi

 

Tervetuloa

Toivomme, että ilmoittaudut viimeistään 25.3.2019 alla olevalla lomakkeella

 

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.