Pörssiyhtiö -esittelytilaisuus: Raute, Herantis Pharma ja Fellow Finance

23.5.2019
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
23.05.2019
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Helsingin Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Radisson Blu Seaside

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun Osakesäästäjien pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen 23.5.2019 klo 17.00 -19.00, paikka: Radisson Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki

 

Tilaisuudessa esittäytyvät Raute, Herantis Pharma ja Fellow Finance

 

Raute on perhetaustainen, vakavarainen Small Cap -yhtiö, jonka A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994. Se on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka on johtavia alallaan.

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys ja osa puunjalostuksen arvoketjua. Raute tuo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoimintaan toimittamalla ratkaisuja kannattavaa ja ympäristön kannalta kestävää puutuotteiden tuotantoa varten.

Raute tarjoaa ratkaisuja, joilla Rauten asiakkaat tuottavat viilua, vaneria, LVL:ää (Laminated Veneer Lumber) ja sahatavaraa.  Ratkaisut koostuvat koneista ja laitteista sekä niiden tehokasta käyttöä tukevista palveluista. Viilua vaneria ja LVL:ää käytetään pääasiallisesti rakentamisessa ja huonekaluissa sekä kuljetusväline- ja pakkausteollisuudessa.

www.raute.com

Miljoonat ihmiset kärsivät sairauksista joihin ei tunneta hoitoa. Samaan aikaan tuhannet tutkijat ympäri maailmaa työskentelevät varhaisen kehitysvaiheen tutkimusprojekteissa, joiden tuloksien pohjalta saatetaan kehittää uusia lääkevalmisteita ja hoitomuotoja niitä tarvitseville potilaille.

Herantis Pharma Oyj on innovatiivinen lääkekehitysyhtiö, joka keskittyy regeneratiiviseen eli uudistavaan lääketieteeseen ja sairauksiin, joihin ei tunneta riittävän hyviä hoitoja. Yhtiön vaikutusmekanismiltaan täysin uudenlaiset lääkeaihiot pohjautuvat alojensa johtavaan tieteelliseen tutkimukseen maailmassa: CDNF hermorappeumasairauksien kuten Parkinsonin taudin ja ALS:n hoitoon sekä Lymfactin rintasyöpähoidon aiheuttaman lymfaturvotuksen ja mahdollisesti muiden lymfaturvotuksien hoitoon.

www.herantis.com

 

Fellow Finance Oyj on vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen joukkorahoituspalveluita tarjoava fintech-konserni. Yhtiön liiketoiminnan kannalta keskeisin sen tarjoamista palveluista on Yhtiön ylläpitämä Pohjoismaiden johtava¹ lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislaina-alusta, jota on käyttänyt jo yli 470 000 asiakasta noin 50 maasta. Fellow Finance Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle. Yhtiöllä on noin 2900 osakkeenomistajaa.

 

www.fellowfinance.fi

 

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa

 

Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 20.5.2019.

 

Tervetuloa

 

Helsingin, Espoon ja Kaunaisten Osakesäästäjät ja Good Marketing Oy

Ilkka Parviainen, Jaakko Ravald ja Esa Kytö

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.