Pörssiyhtiö-ilta: Alma Media ja Sotkamo Silver

4.12.2019
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
04.12.2019
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Helsingin Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Radisson Blu Seaside

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun Osakesäästäjien pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen 4.12.2019 klo 17.00 -19.00, paikka: Radisson Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki

 

Tilaisuudessa esittäytyvät Sotkamo Silver ja Alma Media

 

Sotkamo Silver on ruotsalainen on kaivosyhtiö, jonka liikeidea on hyödyntää mineraaliesiintymiä Pohjoismaissa. Se omistaa tytäryhtiönsä Sotkamo Silver Oy:n välityksellä hopeaa ja kultaa sisältäviä malmiesiintymiä Suomessa. Yhtiön tärkein kehityshanke on Taivaljärven hopeakaivos Sotkamossa.

www.silver.fi

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä.

Alma Median kassavirta ja taserakenne mahdollistavat kasvuinvestointeja myös tulevaisuudessa. Lisäksi yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet tukevat sekä kasvua että osinkotuottoja tavoittelevaa sijoitustyyliä.

www.almamedia.fi

 

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa

 

Ilmoittauduthan viimeistään 29.11. alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.