Pörssiyhtiöesittely: Elisa ja Medicortex

13.2.2019
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
13.02.2019
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Pirkanmaan Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Tulli Business Park

Tervetuloa pörssiyhtiöesittely-tilaisuuteen 13.2.2019 klo 17.00-19.00.

Paikka: Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A, Tampere

Tilaisuudessa esittäytyy: Elisa ja Medicortex

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Elisalla on yli 6,2 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää, ja yli 2,8 miljoonaa asiakasta.

Elisa on mobiilin ja kiinteän verkon palveluiden markkinajohtaja Suomessa ja markkinakakkonen Virossa. Olemme ainutlaatuinen palveluntarjoaja ja palvelutarjoomamme perustuu vahvasti asiakkaidemme tarpeisiin. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen.

Tuotemerkkejämme ovat Elisa, Elisa Saunalahti ja Elisa Videra sekä kasvava määrä kansainvälisiä palvelubrändejä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut.

Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 185 000. Liikevaihto vuonna 2018 oli 1,83 miljardia euroa. Noin 85 prosenttia liikevaihdosta tulee telekommunikaatiopalveluista kuluttajille ja yrityksille. Nopeasti kasvavien, digitaalisten palveluiden osuus on yli 15 prosenttia.

Työllistämme yli 4 800 ammattilaista Suomessa ja Virossa sekä 13 maassa kansainvälisesti. Keskeisiä tytäryhtiöitämme ovat Elisa Appelsiini, Elisa Eesti, Elisa Santa Monica, Elisa Videra, Enia, Fonum ja Elisa Teleteenused (Starman). https://corporate.elisa.fi/sijoittajille/elisa-sijoituskohteena/

Medicortex kehittää Suomessa uutta menetelmää suureen tarpeeseen eli tapaturmaisen aivovamman diagnosointiin. Laaja asiakaspotentiaali ja erilaisia käyttäjäsegmenttejä. Yrityksen nykyinen valuaatio noin 7,5 M€. Sijoittajan exit-mahdollisuus yrityksen suunnitellun listautumisen* (First North Nasdaq Helsinki) yhteydessä, kun valuaatio ylittää 10 M€. Joustava neljän työntekijän organisaatio pitää kustannukset kurissa. Testimme havaitsee aivovamman biomerkkiaineita kajoamattomista kehon nesteiden näytteistä (virtsa tai sylki). Aivovamman vieritestimarkkinoiden on arvioitu ylittävän 2 mrd.€ vuosittain. Medicortex kehittää Suomessa uutta menetelmää suureen tarpeeseen eli tapaturmaisen aivovamman diagnosointiin. Laaja asiakaspotentiaali ja erilaisia käyttäjäsegmenttejä. Yrityksen nykyinen valuaatio noin 7,5 M€. Sijoittajan exit-mahdollisuus yrityksen suunnitellun listautumisen* (First North Nasdaq Helsinki) yhteydessä, kun valuaatio ylittää 10 M€. Joustava neljän työntekijän organisaatio pitää kustannukset kurissa. Testimme havaitsee aivovamman biomerkkiaineita kajoamattomista kehon nesteiden näytteistä (virtsa tai sylki). Aivovamman vieritestimarkkinoiden on arvioitu ylittävän 2 mrd.€ vuosittain.  http://www.medicortex.fi/eng/investors/

Tervetuloa

Ilmoittautuminen viimeistään 11.2.2019 alla olevalla lomakkeella

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.