Pörssiyhtiöesittely: Exel Composites ja Herantis Pharma

7.6.2017
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
07.06.2017
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Helsingin Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Radisson Sas Seaside

Tervetuloa pörssiyhtiöesittelytilaisuuteen 7.6.2017 klo 17.00 -19.00,

Paikka: Radison SAS Seaside Hotelli, osoitteessa Ruoholahdenranta 3, Helsinki

 

Tilaisuudessa esittäytyvät Exel Composites ja Herantis Pharma

 

Exel Composites on johtava komposiittiteknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittituotteita ja -ratkaisuja vaativiin sovelluksiin. Exel Composites tarjoaa ylivertaisen asiakaskokemuksen jatkuvan innovaation, maailmanluokan operaatioiden sekä pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

 

Liiketoiminnan perustana on itse kehitetty komposiittiteknologia, siihen perustuva tuotteisto ja valittujen markkinasegmenttien hallinta vahvalla laatu- ja tuotemerkki-imagolla. Jatkuva uusien sovelluskohteiden etsiminen ja tuotekehitys yhteistyössä asiakkaiden kanssa mahdollistavat yrityksen kasvun. Henkilöstön osaaminen ja korkea teknologian taso ovat avainasemassa Exel Compositesin toiminnassa.

 

Lasi- ja hiilikuituiset sovellukset ovat valtaosin asiakaskohtaisen kehitystyön tuloksia. Kehitystyö muiden materiaalien, kuten alumiinin, teräksen tai puun, korvaamiseksi komposiittimateriaaleilla on jatkuvaa ja uusia sovellusalueita löytyy koko ajan. Komposiittimateriaalien kiistattomat keveyteen ja jäykkyyteen perustuvat ominaisuudet tekevät niistä ylivoimaisia kestävyydeltään ja toimivuudeltaan. Asiakkaiden kiinnostus komposiittimateriaaleja kohtaan kasvaa jatkuvasti laatu- ja ympäristötietoisuuden kasvaessa.

 

www.exelcomposites.com

 

Herantis Pharma Oyj on suomalainen lääkekehitysyhtiö, joka on erikoistunut tuomaan varhaisen kehitysvaiheen tutkimuslöydöksiä kliinisiin lääketutkimuksiin, pyrkien kehittämään niistä uusia lääkkeitä. Keskitymme erityisesti sairauksiin, joihin ei tunneta lääkehoitoja tai tunnetut hoidot eivät ole riittävän hyviä. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi kuivasilmäisyys, Parkinsonin tauti sekä rintasyöpähoidon seurauksena kehittyvä lymfaturvotus.

 

Miljoonat ihmiset kärsivät sairauksista joihin ei tunneta hoitoa. Samaan aikaan tuhannet tutkijat ympäri maailmaa työskentelevät varhaisen kehitysvaiheen tutkimusprojekteissa, joiden tuloksien pohjalta saatetaan kehittää uusia lääkevalmisteita ja hoitomuotoja niitä tarvitseville potilaille.

 

www.herantis.fi

 

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa.

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 1.6.2017.  Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Tilaisuuteen mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä (jonoon 10)

 

Ystävällisin terveisin

Helsingin, Espoon ja Kaunaisten Osakesäästäjät ja Good Marketing Oy

Henri Huovinen, Jaakko Ravald ja Esa Kytö

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.