Pörssiyhtiöesittely: Herantis Pharma ja Etteplan

27.3.2018
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
27.03.2018
17:00

Järjestäjä
Varsinais-Suomen Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Panimoravintola Koulu

Tervetuloa Varsinais-Suomen Osakesäästäjien yhtiöesittely-tilaisuuteen 27.3.2018 klo 17.00.

Paikka: Panimoravintola Koulu. Eerikinkatu 18, Turku

Tilaisuudessa esittäytyvät Herantis ja Etteplan.

Herantis-Kohti parempia hoitoja. Miljoonat ihmiset kärsivät sairauksista joihin ei tunneta hoitoa. Samaan aikaan tuhannet tutkijat ympäri maailmaa työskentelevät varhaisen kehitysvaiheen tutkimusprojekteissa, joiden tuloksien pohjalta saatetaan kehittää uusia lääkevalmisteita ja hoitomuotoja niitä tarvitseville potilaille.

Herantis Pharma Oyj on innovatiivinen lääkekehitysyhtiö, joka keskittyy regeneratiiviseen eli uudistavaan lääketieteeseen ja sairauksiin, joihin ei tunneta riittävän hyviä hoitoja. Yhtiön vaikutusmekanismiltaan täysin uudenlaiset lääkeaihiot pohjautuvat alojensa johtavaan tieteelliseen tutkimukseen maailmassa: CDNF hermorappeumasairauksien kuten Parkinsonin taudin ja ALS:n hoitoon sekä Lymfactin rintasyöpähoidon aiheuttaman lymfaturvotuksen ja mahdollisesti muiden lymfaturvotuksien hoitoon. Herantiksen osakkeet ovat listattuna NASDAQ OMX Helsinki Oy:n First North –listalla.

www.herantis.com

 Etteplan on kasvuyhtiö − tavoitteenamme on liikevaihdon kasvu keskimäärin 15 prosenttia vuodessa. Orgaaninen kasvumme pohjautuu liiketoiminnan viiteen painopistealueeseen:
Avainasiakkuuksien kasvu, Johdettujen palvelumallien osuuden lisääminen, Teknisen dokumentoinnin myynnin kasvu, Kiinan liiketoiminnan kasvu ja Digitalisaatio.

www.etteplan.com

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa

Ilmoittauduthan viimeistään 23.3.2018

 

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.