Pörssiyhtiöesittely -ilta: Alma Media, Raute ja Exel Composites

23.5.2018
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
23.05.2018
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Helsingin Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Radisson Blu Royal Hotel

Tilaisuus on tarkoitettu myös Espoon-Kauniaisten jäsenille

Tervetuloa pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen, tilaisuudessa esittäytyvät Alma Media, Raute ja Exel Composites                                        

 Alma Mediaa sijoituskohteena puoltavat seuraavat seikat: Digitaalinen liiketoiminta tuo kasvua: medialiiketoiminta muuntautuu palveluksi. Johtava markkina-asema ja vahvat brändit. Vankka taloudellinen asema mahdollistaa kasvun tulevaisuudessa. www.almamedia.fi

Raute on perhetaustainen, vakavarainen Small Cap -yhtiö, jonka A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994. Se on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka on johtavia alallaan.

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys ja osa puunjalostuksen arvoketjua. Raute tuo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoimintaan toimittamalla ratkaisuja kannattavaa ja ympäristön kannalta kestävää puutuotteiden tuotantoa varten.

Raute tarjoaa ratkaisuja, joilla Rauten asiakkaat tuottavat viilua, vaneria, LVL:ää (Laminated Veneer Lumber) ja sahatavaraa.  Ratkaisut koostuvat koneista ja laitteista sekä niiden tehokasta käyttöä tukevista palveluista. Viilua vaneria ja LVL:ää käytetään pääasiallisesti rakentamisessa ja huonekaluissa sekä kuljetusväline- ja pakkausteollisuudessa. www.raute.com

Exel Composites on johtava komposiittiteknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittituotteita ja -ratkaisuja vaativiin sovelluksiin. Liiketoiminnan perustana on itse kehitetty komposiittiteknologia, jota on kehitetty vuosikymmenien ajan vahvan innovaatiofokuksen myötä. Komposiitit ovat kuiduilla vahvistettuja muoveja, jotka saavat kiistattomat keveyteen, jäykkyyteen ja kestävyyteen perustuvat ominaisuutensa tietyistä mekaanisista ja kemiallisista olosuhteista riippuen. Näin ollen, korkea teknologian taso ja henkilöstön osaaminen ovat avainasemassa Exel Compositesin toiminnassa.

Exel Composites toimii maailmanlaajuisesti komposiittimarkkinoilla ja palvelee useiden eri alojen asiakkaita kuten rakennus-, energia- ja kuljetusvälineteollisuuksia sekä telekommunikaatioalaa. Tuoteportfolio sisältää niin asiakasräätälöityjä tuotteita kuin standardituotteita kuten profiileita, putkia ja laminaatteja, jotka usein muodostavat osan valmiista lopputuotteesta. Lisäksi yhtiö valmistaa jonkin verran myös valmiita lopputuotteita ja järjestelmiä.

Exelillä on globaali hankintaketju ja hankkii raaka-aineensa useilta eri toimittajilta useista eri maista ja maanosista silloin kun mahdollista. Tärkeimmät raaka-ainekategoriat ovat kuitulujitteet kuten lasi- ja hiilikuidut, sekä muovimatriisit kuten polyesteri-, epoksi- ja vinyyliesterihartsit. Luonnonkuituja ja bio-hartseja käytetään myös enenevässä määrin.

www.exelcomposites.com

 

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa.

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 18.5.2018.

Tilaisuuteen mahtuu 100 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä

 

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.