Pörssiyhtiöesittely: Soprano ja Talenom

18.5.2017
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
18.05.2017
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Pirkanmaan Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Tulli Business Park

Tervetuloa pörssiyhtiöesittely-tilaisuuteen 18.5.2017 klo 17.00-19.00.

Paikka: Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A, Tampere

Tilaisuudessa esittäytyvät Soprano ja Talenom

Soprano Oyj on palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö. Keskitymme toimialoihin, joissa regulaatio on muuttumassa, markkinaehtoisuus lisääntyy ja toimialajärjestelyt ovat todennäköisiä. Erityisesti olemme kiinnostuneet toimialoista, joissa digitalisaation avulla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

NASDAQ Helsingin pörssissä listattu Sopranon osake tarjoaa sijoittajalle likvidin, läpinäkyvän mahdollisuuden sijoittaa kehittyviin pohjoismaisiin palveluliiketoimintoihin ja irtautua sijoituksesta niin halutessaan. Sijoituskohteen myyjälle pörssilistaus tarjoaa motivoivan mahdollisuuden hyötyä kasvusta.

Sopranosta on kasvanut Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Juuri nyt koulutustoimiala digitalisoituu, siirtyy pilveen ja toimialajärjestelyt ovat alkaneet. Meidän tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä. Tarjoamme asiakkaalle parhaan kurssitarjonnan, halutuimmat valmentajat sekä uusimmat oppimisympäristöt.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Tytäryhtiöt: Management Institute of Finland MIF Oy, www.mif.fi, www.jto.fi, www.infor.fi

Tieturi Oy -konserni ja sen tytäryhtiö Informator Utbildning Sverige Ab, www.tieturi.fi, www.informator.se

Osakkuusyhtiöt: Ambientia E-commerce Oy, www.ambientia.fi, Brain Alliance Oy , www.brainalliance.fi

www.soprano.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluita. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 37 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2015 verrattuna 12,0 prosenttia.

Talenomilla on toimipisteet Suomessa 24 paikkakunnalla ja sen palveluksessa on noin 545 työntekijää.

Tilitoimistomarkkinan koko Suomessa vuonna 2015 oli 958 miljoonaa euroa (lähde: Tilastokeskus: Yritysten rakenne- ja tilinpäätöstilasto). Tilitoimistomarkkinan keskimääräinen liikevaihdon vuosikasvu aikavälillä 2001–2015 on ollut noin 5 prosenttia. Talenom on yksi suurimmista toimijoista fragmentoituneella markkinalla ja yhtiö on kyennyt kasvattamaan liikevaihtoaan nopeasti. Talenomin markkinaosuus vuonna 2015 oli 3,4 prosenttia.

Talenom Oyj:n osakkeet on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Osakkeella on LP-markkinatakaus.

www.talenom.fi

Toivomme, että ilmoittaudut viimeistään maanantaina 15.5.2017. Ilmoittautuminen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.