Pörssiyhtiöesittely: SSH Communications Security ja Glaston

30.11.2017
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
30.11.2017
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Helsingin Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Radisson Blu Seaside

Tervetuloa pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen 30.11.2017 klo 17.00 -19.00, paikka: Radisson Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Tilaisuudessa esittäytyvät SSH Communications Security ja Glaston

SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä. Vaativat asiakkaat ympäri maailman luottavat ratkaisuihin (kuten Universal SSH Key Manager -tuotteeseen) liiketoimintojensa suojauksessa, toimintakulujensa optimoinnissa, ja tietoturvariskiensä hallinnassa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja ylläpitää toimipisteitä Helsingin pääkonttorin ja myynti-partneriverkoston lisäksi Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, sekä Aasiassa. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä.

Lisätietoja: www.ssh.com

Glastonin ydinosaaminen on tasokarkaisuteknologiassa. Yhtiön tavoitteena on entisestään vahvistaa vankkaa asemaansa ja kilpailukykyään jatkuvan tuotekehityksen ja säännöllisesti uudistuvan tuotetarjoaman avulla. Kasvutavoitetta tukee arkkitehtuurilasin kasvava kysyntä. Ydinliiketoimintaan tukeutuvia kasvumahdollisuuksia haetaan tasokarkaisuteknologian lisäksi myös muista turvalasituoteryhmistä kuten taivutuksesta, taivutuskarkaisusta ja laminoinnista.

Glaston arvioi lasikonemarkkinoiden kasvavan vuoteen 2018 asti noin 3-5 % vuodessa.

Lisätietoja: www.glaston.net/fi/

Tervetuloa

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa.

Ilmoittauduthan viimeistään 24.11.2017. Tilaisuuteen mahtuu 70 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.