Pörssiyhtiöesittely -tilaisuus: Talenom, Dividend House ja Sotkamo Silver

24.10.2017
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
24.10.2017
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Helsingin Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Radisson Blu Seaside

Tervetuloa Espoon ja Kauniaisten sekä Helsingin osakesäästäjien yhteiseen pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen 24.10.2017 klo 17.00 -19.00, paikka: Radisson Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Tilaisuudessa esittäytyvät Talenom, Dividend House ja Sotkamo Silver
Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluita. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 37 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2015 verrattuna 12,0 prosenttia.

Talenomilla on toimipisteet Suomessa 25 paikkakunnalla ja sen palveluksessa on noin 585 työntekijää.

Tilitoimistomarkkinan koko Suomessa vuonna 2015 oli 958 miljoonaa euroa (lähde: Tilastokeskus: Yritysten rakenne- ja tilinpäätöstilasto). Tilitoimistomarkkinan keskimääräinen liikevaihdon vuosikasvu aikavälillä 2001–2015 on ollut noin 5 prosenttia. Talenom on yksi suurimmista toimijoista fragmentoituneella markkinalla ja yhtiö on kyennyt kasvattamaan liikevaihtoaan nopeasti. Talenomin markkinaosuus vuonna 2015 oli 3,4 prosenttia.

www.talenom.fi
Dividend House on kotimainen vuonna 2009 perustettu osinkosijoittamiseen keskittyvä rahastoyhtiö. Se tarjoaa korkealaatuista salkunhoitoa yksityis- ja ammattisijoittajille, yrityksille sekä instituutioille. Yrityksen omistaa suurimmaksi osaksi toimiva johto ja henkilöstö.

”Perustamisesta lähtien Dividend Housen eteenpäin vievänä voimana on ollut aito intohimo osinkosijoittamiseen. Halusimme tarjota muuttuvassa ja monimutkaisessa maailmassa selkeän ja ymmärrettävän ratkaisun, jossa utelias ja kyseenalaistava ote sijoituskohteiden arvioinnissa yhdistetään selkeisiin tavoitteisiin sekä kirkkaaseen sijoitusfilosofiaan.”

www.dividendhouse.com
Tietoa Sotkamo Silver AB:sta

Sotkamo Silver AB:n liikeideana on hyödyntää mineraaliesiintymiä Pohjoismaissa huomioiden samalla yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset. Sotkamo Silver omistaa tytäryhtiönsä välityksellä hopeaa ja kultaa sisältäviä malmiesiintymiä Suomessa. Yhtiön tärkein kehityshanke on Hopeakaivos projekti Sotkamossa.

Sotkamo Silver soveltaa SveMin’in & FinnMin’in raportointisääntöjä julkisille kaivos- ja malmitutkimusyhtiöille. Sotkamo Silver raportoi mineraalivaransa ja malmivaransa kansainvälisesti hyväksytyn JORC (2012) tai NI 43-101-koodin mukaan. Yhtiö soveltaa International Financial Reporting Standards -järjestelmää (IFRS) Euroopan unionin hyväksymällä tavalla.

Yhtiön kaupankäyntitunnus on SOSI Tukholman NGM Equity pörssissä ja SOSI1 NASDAQ OMX Helsinki pörssissä. ISIN-koodi Sotkamo Silverin osakkeille on SE0001057910.

Lue lisää Sotkamo Silveristä http://www.sotkamosilver.com tai http://www.silver.fi
Tervetuloa

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 20.10.2017. sähköpostilla osoitteeseen: espoon.osakesaastajat@luukku.com

Tilaisuuteen mahtuu 70 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä

Ystävällisin terveisin

Espoon ja Kauniaisten Osakesäästäjät

Helsingin Osakesäästäjät ja Good Marketing Oy

Jaakko Ravald, Marja-Leena Haapanen ja Esa Kytö