Pörssiyhtiöilta – Nexstim ja Sotkamo Silver

20.9.2017
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
20.09.2017
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Pirkanmaan Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Tulli Business Park

 

Tilaisuudessa esittäytyvät Sotkamo Silver ja Nexstim

Tietoa Sotkamo Silver AB:sta

Sotkamo Silver AB:n liikeideana on hyödyntää mineraaliesiintymiä Pohjoismaissa huomioiden samalla yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset. Sotkamo Silver omistaa tytäryhtiönsä välityksellä hopeaa ja kultaa sisältäviä malmiesiintymiä Suomessa. Yhtiön tärkein kehityshanke on Hopeakaivos projekti Sotkamossa.

Sotkamo Silver soveltaa SveMin’in & FinnMin’in raportointisääntöjä julkisille kaivos- ja malmitutkimusyhtiöille. Sotkamo Silver raportoi mineraalivaransa ja malmivaransa kansainvälisesti hyväksytyn JORC (2012) tai NI 43-101-koodin mukaan. Yhtiö soveltaa International Financial Reporting Standards -järjestelmää (IFRS) Euroopan unionin hyväksymällä tavalla.

Yhtiön kaupankäyntitunnus on SOSI Tukholman NGM Equity pörssissä ja SOSI1 NASDAQ OMX Helsinki pörssissä. ISIN-koodi Sotkamo Silverin osakkeille on SE0001057910.

SOTKAMO SILVER NEUVOTTELEE HOPEAKAIVOKSEN RAHOITUKSESTA

Sotkamo Silver neuvottelee suuren kansainvälisten rahoituslaitoksen ja Ruotsin vientiluottoviraston (Swedish Export Credit Agency ECA) kanssa kattavasta rahoituspaketista. Tavoitteena on rahoittaa Outotecin teknologia- ja prosessilaitetoimitussopimus (EPC) ja mahdollistaa täten kaivoksen rakentaminen ja tuotannon käynnistyminen.

Keskustelu rahoituksen ehdoista on alistettu Ruotsin vientiluottoviraston (ECA) takauspäätökselle. Käytävät keskustelut eivät ole sitoumus tai tarjous sitoutumisesta toimitussopimukseen tai rahoitukseen.

Seuraava askel on ja Ruotsin vientiluottoviraston (ECA) hallituksen takauspäätös. Päätös tehdään aikaisintaan 23. elokuuta.

Lue lisää Sotkamo Silveristä www.silver.fi.

 

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Lääkintäteknologiayritys Nexstim on ensimmäisenä hyödyntänyt teknologiaansa aivojen diagnosoinnissa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteiston avulla. Se on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoivaan kallon läpäisevään magneettiseen stimulaatioon (nTMS) perustuva laitteisto aivojen puhealueiden ja liikeaivokuoren leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle navigoituun aivoterapiaan perustuvan laitteiston (Navigated Brain Therapy, NBT®), joka on CE-hyväksytty käytettäväksi kroonisen neuropaattisen kivun, vakavan masennuksen ja aivohalvauksen hoidossa. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finland- ja Nasdaq First North Sweden -markkinapaikoilla.

www.nexstim.com

 

Tervetuloa!

Toivomme, että ilmoittaudut viimeistään perjantaina 15.9.2017

Ilmoittautumiset tilaisuuteen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Ystävällisin terveisin,

Pirkanmaan Osakesäästäjät ja Good Marketing Oy

Matti Hirvonen ja Esa Kytö

 

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.