Pörssiyhtiöilta: Glaston ja Etteplan

24.11.2016
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
24.11.2016
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Pirkanmaan Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Tulli Business Park

Tervetuloa pörssiyhtiöesittely-tilaisuuteen.

Tilaisuudessa esittäytyvät Glaston ja Etteplan

Glaston -esitysmateriaalit

Glastonin tavoitteena on olla toimialansa edelläkävijä, jonka tunnusmerkkejä ovat teknologiajohtajuus sekä korkea laatu. Glastonin ydinosaaminen on tasokarkaisuteknologiassa. Tässä segmentissä yhtiön globaali markkinaosuus on hieman alle 40 % *). Jatkuvan tuotekehityksen ja säännöllisesti uudistuvan tuotetarjoaman avulla Glaston vahvistaa entisestään asemaansa ja kilpailukykyään markkinoilla sekä uuslaitemyynnissä että huoltopalveluissa. Kasvutavoitetta tukee arkkitehtuurilasin kasvava kysyntä.

Ydinliiketoimintaan tukeutuvia kasvumahdollisuuksia Glaston hakee tasokarkaisuteknologian lisäksi myös muista turvalasituoteryhmistä, kuten taivutuksesta, taivutuskarkaisusta ja laminoinnista.

Innovatiiviset lasiteknologiat sekä digitalisaatio tuovat Glastonille merkittäviä uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Uudet lasiteknologiat mahdollistavat laajentumista uusille alueille: Glaston on investoinnut Kalifornialaiseen älylasien kehittämiseen erikoistuneeseen yritykseen.

Laaja ja lisääntyvä asennettu konekanta luo pohjan huollon kasvulle.

Glastonin hallitus on vahvistanut taloudelliset tavoitteet Glaston Oyj Abp:lle
. Glaston arvioi lasikonemarkkinoiden kasvavan vuoteen 2018 asti noin 3-5 prosenttia vuodessa.

Glastonin taloudelliset tavoitteet vuosille 2016-2018 ovat:

– Markkinoiden kasvun ylittävä vuosittainen liikevaihdon kasvu (CAGR)

– Liikevoittomarginaali (EBIT) yli 8 prosenttia ilman kertaluonteisia eriä kauden päättyessä

– Sijoitetun pääoman tuottoprosentti (ROCE) yli 20 prosenttia kauden päättyessä

www.glaston.net

Etteplan_-esitysmateriaalit

Etteplan on teollisten koneiden suunnitteluun, sulautettuihin järjestelmiin ja IoT:n ratkaisuihin sekä ja teknisen dokumentoinnin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelutuotteet kattavat asiakkaan tuotteen elinkaaren kaikki vaiheet. Asiakkaamme ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi ajoneuvo-, lentokone- ja puolustusväline-teollisuudessa, sähköntuotannossa ja voimansiirrossa sekä materiaalinkäsittelyssä.

Etteplanilla on laaja osaaminen elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien kehittämisessä, automaatio-,sähkö-, ja  mekaniikkasuunnittelussa sekä teknisessä dokumentoinnissa.

Vuonna 2015 Etteplanin liikevaihto oli 141,1 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on tällä hetkellä lähes 2 500 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Kiinassa, Saksassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa. Etteplan on listattu Nasddaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETT1V.

www.etteplan.com

 

Tervetuloa

Toivomme, että ilmoittaudut viimeistään perjantaina 18.11.2016

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

 

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.