Pörssiyhtiöilta: Elisa ja Medicortex

27.8.2019
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
27.08.2019
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Helsingin Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Radisson Blu Seaside

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun Osakesäästäjien pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen 27.8.2019 klo 17.00 -19.00, paikka: Radisson Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki

 

Tilaisuudessa esittäytyvät Elisa ja Medicortex

 

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,2 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen.

Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 185 000. Liikevaihto vuonna 2018 oli 1,83 miljardia euroa. Noin 85 prosenttia liikevaihdosta tulee telekommunikaatiopalveluista kuluttajille ja yrityksille. Nopeasti kasvavien, digitaalisten palveluiden osuus on yli 15 prosenttia.

Työllistämme yli 4 800 ammattilaista Suomessa ja Virossa sekä 13 maassa kansainvälisesti. Keskeisiä tytäryhtiöitämme ovat Elisa Eesti, Elisa Santa Monica, Elisa Videra, Enia, Fonum, Polystar ja Elisa Teleteenused (Starman).

https://corporate.elisa.fi/sijoittajille/elisa-sijoituskohteena/

 

Medicortex kehittää Suomessa uutta menetelmää suureen tarpeeseen eli tapaturmaisen aivovamman diagnosointiin. Menetelmällä on laaja asiakaspotentiaali ja erilaisia käyttäjäsegmenttejä. Yrityksen nykyinen valuaatio noin 7,5 M€. Testimme havaitsee aivovamman biomerkkiaineita kajoamattomista kehon nesteiden näytteistä (virtsa tai sylki). Aivovamman vieritestimarkkinoiden on arvioitu ylittävän 2 mrd.€ vuosittain.
Sijoittajan exit-mahdollisuus yrityksen suunnitellun listautumisen* (First North Nasdaq Helsinki) yhteydessä, kun valuaatio ylittää 10 M€. Joustava neljän työntekijän organisaatio pitää kustannukset kurissa.

http://www.medicortex.fi/eng/investors/
 

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa

 

Ilmoittauduthan viimeistään 23.8.2019 alla olevalla lomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti.

 

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.