Pörssiyhtiöilta – Sotkamo Silver ja Elisa

6.6.2018
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06.06.2018
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Espoo-Kauniaisten Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Sokoshotelli Tapiola Garden

Tervetuloa Espoon ja Kauniaisten Osakesäästäjien pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen 6.6.2018 klo 17.00 -19.00, paikka: Tapiola Garden Hotelli, Tapionaukio 3, Espoo (Tapiola)

Tilaisuudessa esittäytyvät Sotkamo Silver ja Elisa

Sotkamo Silver koostuu Sotkamo Silver AB -emoyhtiöstä, ja sen täysin omistetusta tytäryhtiöstä Suomessa (Sotkamo Silver Oy). Sotkamo Silver kehittää hopea- kulta- ja sinkkiesiintymiä Pohjoismaissa. Yhtiöllä on pitkälle viety Hopeakaivos -projekti Sotkamon kunnassa Itä-Suomessa. Hankeelle on valmistunut lopullinen toteutettavuusselvitys/kannattavuusselvitys (Definitive Feasibility Study) ja valmistelee parhaillaan hankerahoitusta Hopeakaivos hankkeelle.

Lisäksi yhtiö hallitsee kahta kultaesiintymää: Harnäs, joka on aiemmin käytössä ollut pienehkö kultakaivos Ruotsissa, sekä Hopeavuoren kultaesiintymä Suomessa ja valtauksia Norjassa Mo i Ranan läheisyydessä. Näille esiintymille ei ole laadittu varantoarvioita. Sotkamo Silverin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Oulussa on paikallistoimisto ja Sotkamossa on kenttätoimisto.

www.sotkamo.fi 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Elisalla on yli 6,2 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää, ja yli 2,8 miljoonaa asiakasta.

Elisa on mobiilin ja kiinteän verkon palveluiden markkinajohtaja Suomessa ja markkinakakkonen Virossa. Olemme ainutlaatuinen palveluntarjoaja ja palvelutarjoomamme perustuu vahvasti asiakkaidemme tarpeisiin. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen.

Tuotemerkkejämme ovat Elisa, Elisa Saunalahti, Elisa Videra ja Elisa Appelsiini sekä kasvava määrä kansainvälisiä palvelubrändejä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut.

Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 190 000. Vuonna 2017 liikevaihtomme kasvoi 9 prosenttia ja oli 1,79 miljardia euroa. Noin 85 prosenttia liikevaihdosta tulee telekommunikaatiopalveluista kuluttajille ja yrityksille. Nopeasti kasvavien, digitaalisten palveluiden osuus on yli 15 prosenttia.

Työllistämme yli 4 700 ammattilaista Suomessa ja Virossa sekä 12 maassa kansainvälisesti. Keskeisiä tytäryhtiöitämme ovat Elisa Appelsiini, Elisa Eesti, Elisa Videra, Enia, Fonum, Santa Monica Networks ja Elisa Teleteenused (Starman).

Tervetuloa

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa

Ilmoittauduthan viimeistään 1.6.2018. sähköpostilla osoitteeseen: espoon.osakesaastajat@luukku.com

Tilaisuuteen mahtuu 50 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä