Pörssiyhtiöilta: Sotkamo Silver ja Exel Composites

28.8.2019
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
28.08.2019
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Pirkanmaan Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Tulli Business Park

Tervetuloa pörssiyhtiöesittely-tilaisuuteen 28.8.2019 klo 17.00-19.00. Tilaisuudessa esittäytyy: Sotkamo Silver ja Exel Composites

Paikka: Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A, Tampere

Sotkamo Silver on ruotsalainen on kaivosyhtiö, jonka liikeidea on hyödyntää mineraaliesiintymiä Pohjoismaissa. Se omistaa tytäryhtiönsä Sotkamo Silver Oy:n välityksellä hopeaa ja kultaa sisältäviä malmiesiintymiä Suomessa. Yhtiön tärkein kehityshanke on Taivaljärven hopeakaivos Sotkamossa.
www.silver.fi

Exel Composites on maailman johtava komposiittiteknologiayhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa komposiittituotteita ja -ratkaisuja vaativiin teollisiin sovelluksiin.

Liiketoiminnan perustana ovat henkilöstön korkeatasoinen osaaminen ja yhtiön vuosikymmenien aikana kehittämät komposiittiteknologiat perustuen vahvaan innovaatiofokukseen. Yhdeksän Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa sijaitsevan tuotantolaitoksen sekä maailmanlaajuisen myyntiverkoston myötä ylivoimainen asiakaskokemus ja maailmanluokan operaatiot ajavat meitä toiminnassamme eteenpäin.

Komposiitit ovat kuiduilla vahvistettuja muoveja, jotka saavat kiistattomat keveyteen, jäykkyyteen ja kestävyyteen perustuvat ominaisuutensa tietyistä mekaanisista ja kemiallisista olosuhteista riippuen. Tärkeimmät raaka-aineet ovat kuitulujitteet kuten lasi- ja hiilikuidut, sekä muovimatriisit kuten polyesteri-, epoksi- ja vinyyliesterihartsit. Luonnonkuituja ja bio-hartseja käytetään myös enenevässä määrin. Yhtiön tuoteportfolio sisältää niin asiakasräätälöityjä tuotteita kuin standardituotteita kuten profiileita, putkia ja laminaatteja, jotka usein muodostavat osan valmiista lopputuotteesta. Lisäksi yhtiö valmistaa jonkin verran myös valmiita lopputuotteita ja järjestelmiä.
www.exelcomposites.com

Tervetuloa!

Toivomme, että ilmoittaudut viimeistään 23.8.2019 tästä linkistä.