Tallinkin Sijoittajatilaisuus 24.1.2019

Päiväys ja aika
24.01.2019

Osakesäästäjien Keskusliitto

Silja Serenade, Helsinki Eteläsatama (Olympiaterminaali)

Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan Helsingin pörssin uuteen tulokkaaseen, Tallinkiin!

Tapahtuma alkaa: klo 12:30 (saapuminen laivaan tapahtuu klo 11:30-12:10, huom. mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus)

Tapahtuma päättyy: noin klo 14:30

Huom. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa muiden yhteystietojen lisäksi, syntymäaika (pp.kk.vvvv) kommentti kentässä.

Tallink järjestää yhdessä OP:n ja Osakesäästäjien Keskusliiton kanssa sijoittajatilaisuuden 24.1. juuri uudistetussa Silja Serenadessa. Tilaisuudessa Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults esittelee yhtiön liiketoimintaa ja samassa yhteydessä vieraiden on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Esityksen jälkeen nautitaan kevyt lounas laivalla. Laiva on satamassa vierailun ajan.

Aikataulu:

11:30 – 12:10, check-in
Ilmoittautuminen tapahtumaan terminaalissa ja aikaa tutustua laivaan

12:30 – 13:30, yhtiöesittely suomeksi
Margus Schults, Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja

13:30 – 14:30,
Tarjolla lounas ja aikaa seurustelulle

Tilaisuus päättyy noin klo 14:30. Huomioithan ystävällisesti myös, että laivasta tulee poistua viimeistään klo 15.00.

Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan alla olevalla lomakkeella tiistaihin 22.1.2019 klo 12 mennessä. Ilmoittauduthan kuitenkin mukaan mahdollisimman pian.

Turvallisuussyistä syntymäaika tulee olla ilmoitettuna lomakkeella ja lisäksi laivaan saapuessa tulee esittää voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus, ilman näitä laivaan ei valitettavasti pääse. Jokainen osallistuja tulee ilmoittaa erikseen.

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.