Tampereen Sijoitusmessut + yritysvierailut Metso Oyj & Glaston Oyj

22.3.2016
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
22.03.2016
Koko päivä

Järjestäjä
Vaasan Arvopaperisijoittajat

Tapahtumapaikka
Tampere-talo

Tampereen Sijoitusmessut + yritysvierailut Metso Oyj & Glaston Oyj

Vaasan Arvopaperisijoittajat järjestää jäsenilleen kuljetuksen Tampereen Sijoitusmessuille tiistaina 22.03.2016. Samalla mielenkiintoiset yritysvierailut saavat jatkoa. Viime vuoden puolella vierailimme Wärtsilän tehtaalla Vaasassa sekä KONE Oyj konsernihallinnon tiloissa Espoon Keilaniemessä. Tällä kertaa vierailukohteenamme on Metso Oyj sekä Glaston Oyj.

SIJOITUSMESSUT, Tampere

Tervetuloa Tampere-taloon tiistaina 22.3.2016 kello 9 alkaen ajankohtaisimman taloustiedon äärelle. Vuodesta 1999 alkaen järjestetyt Sijoitusmessut on näytteilleasettajien määrässä mitattuna Suomen suurin sijoitusalan tapahtuma. Vuoden 2015 tapahtumassa kävi yli 2000 messuvierasta.
Sijoitusmessut 2016 tulee tarjoamaan jälleen laajan katsauksen sijoittamisen eri mahdollisuuksiin ja ajankohtaista tietoa talouden tilanteesta. Sijoitusmessut on yleisölle täysin avoin ja ilmainen tapahtuma. Sijoitusmessuilla tapaat pörssi-, asunto- ja metsäsijoittajia, sijoittamisesta kiinnostuneita, aktiivisia yksityissijoittajia, sijoitusalan ammattilaisia, Suomen johtavia talouden asiantuntijoita, institutionaalisia sijoittajia sekä pörssiyhtiöiden rahoitus- ja talousjohtoa.

Sijoitusmessut ™ on Tampereen Nuorkauppakamari ry:n tavaramerkki.

Sijoitusmessut, Tampere: http://www.sijoitusmessut.fi/
Ohjelma:  http://www.sijoitusmessut.fi/ohjelma/
Ilmoittautuminen messuille: https://www.lyyti.fi/reg/Sijoitusmessut_2016

Matka sisältää: Bussikuljetukset Vaasa – Metso Oyj – Glaston Oyj- (Tampereen Sijoitusmessut) Tampere-Talo – Vaasa.
AIKA: Tiistai 22.03.2016
KENELLE: Vaasan Arvopaperisijoittajien jäsenille
Ilmoittautumiset viimeistään 16.03.2016 menessä. Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova ja samalla tapahtumaan on rajallinen määrä paikkoja! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu mukaan tästä: http://bit.ly/1TU8MMd