Yhtiöesittelyilta: Raute ja Sotkamo Silver

24.5.2018
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
24.05.2018
17:00

Järjestäjä
Varsinais-Suomen Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Panimoravintola Koulu

Tervetuloa Varsinais-Suomen Osakesäästäjien yhtiöesittely-tilaisuuteen 24.5.2018 klo 17.00.

Paikka: Panimoravintola Koulu. Eerikinkatu 18, Turku

Tilaisuudessa esittäytyvät Raute ja Sotkamo Silver

 

Raute on perhetaustainen, vakavarainen Small Cap -yhtiö, jonka A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994. Se on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka on johtavia alallaan.

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys ja osa puunjalostuksen arvoketjua. Raute tuo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoimintaan toimittamalla ratkaisuja kannattavaa ja ympäristön kannalta kestävää puutuotteiden tuotantoa varten.

Raute tarjoaa ratkaisuja, joilla Rauten asiakkaat tuottavat viilua, vaneria, LVL:ää (Laminated Veneer Lumber) ja sahatavaraa.  Ratkaisut koostuvat koneista ja laitteista sekä niiden tehokasta käyttöä tukevista palveluista. Viilua vaneria ja LVL:ää käytetään pääasiallisesti rakentamisessa ja huonekaluissa sekä kuljetusväline- ja pakkausteollisuudessa.

 

Sotkamo Silver koostuu Sotkamo Silver AB -emoyhtiöstä, ja sen täysin omistetusta tytäryhtiöstä Suomessa (Sotkamo Silver Oy). Sotkamo Silver kehittää hopea- kulta- ja sinkkiesiintymiä Pohjoismaissa. Yhtiöllä on pitkälle viety Hopeakaivos -projekti Sotkamon kunnassa Itä-Suomessa. Hankeelle on valmistunut lopullinen toteutettavuusselvitys/kannattavuusselvitys (Definitive Feasibility Study) ja valmistelee parhaillaan hankerahoitusta Hopeakaivos hankkeelle.

Lisäksi yhtiö hallitsee kahta kultaesiintymää: Harnäs, joka on aiemmin käytössä ollut pienehkö kultakaivos Ruotsissa, sekä Hopeavuoren kultaesiintymä Suomessa ja valtauksia Norjassa Mo i Ranan läheisyydessä. Näille esiintymille ei ole laadittu varantoarvioita.

Sotkamo Silverin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Oulussa on paikallistoimisto ja Sotkamossa on kenttätoimisto.

www.sotkamo.fi

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa

 

Ilmoittauduthan viimeistään 18.5.2018.

 

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.