Yhtiöilta Helsingissä

27.3.2019
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
27.03.2019
17:00 - 20:00

Järjestäjä
Suomen Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Technopolis

Tervetuloa Osakesäästäjien yhtiöiltaan Helsingissä 27.3.2019 kello 17 alkaen.

Illan yhtiövieraina nähdään laaja kattaus eri alojen pörssiyhtiöitä: Paikalla on Silmäaseman toimitusjohtaja Pasi Kohmo ja ohjelmistoyhtiö Qt Group Oyjn CFO Mika Harjuaho. Kahvitauon jälkeen lavalle nousee Nexstim Oyj:n CFO Mikko Karvinen ja Helsingin pörssin tuoreen listautujan Aallon Groupin Elina Pienimäki.

Ilta järjestetään Technopolis Ruoholahdessa, Hiilikatu 3

Ohjelma:

17:00 Qt Group Oyj CFO Mika Harjuaho

17:30 Silmäasema Oyj toimitusjohtaja Jussi Salminen

18:00 Kahvitauko

18:30 Nexstim Oyj CFO Mikko Karvinen

19:00 Aallon Group Oyj Toimitusjohtaja Elina Pienimäki

Saapumisohjeet:

Saapumisohje karttoineen löytyy Technopoliksen nettisivuilta: https://www.technopolis.fi/vapaat-toimitilat/helsinki/ruoholahti/osoite/. Kartassa on merkitty rakennukset numeroittain ja Ruoholahti 1:ssä sijaitsee seminaarisalit Smith, Marx ja Kotler. Osoite on Hiilikatu 3, 00180 Helsinki.  Smith, Marx ja Kotler tilat sijaitsevat sisääntulokerroksessa, ulko-ovista suoraan eteenpäin ja vasemmalla.

Autolla saapuville on tarjolla maksullinen pysäköinti Salmiparkissa, jonne paras ajoyhteys on Energiakadun puolelta. Salmiparkkiin pääsee myös Salmisaarenrannan puolelta.

Salmiparkissa veloitus on klo 16.30 jälkeen 0,5 €/ alkava tunti.

Julkisilla tultaessa kannattaa ottaa Ruoholahden metroaseman edestä Pikkubussi nro. 15 (sama pysäkki raitiovaunu nro. 8 kanssa). Bussin päätepysäkki on Energia-aukio joka on seminaaritilan vieressä ja kartassa merkitty punaisena alueena.

 

Ilmoittaudu pian mukaan alla olevalla lomakkeella, paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.