Yritysesittely: Aspo ja Sotkamo Silver

7.11.2017
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
07.11.2017
17:00 - 19:30

Järjestäjä
Pohjois-Savon Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Hotelli Puijonsarvi

Tervetuloa pörssiyhtiöesittelytilaisuuteen 7.11.2017 klo 17.00 -19.30, paikka: Hotelli Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio.

Tilaisuudessa esittäytyvät Aspo ja Sotkamo Silver

Aspon tavoitteena on luoda omistajille arvoa kehittämällä liiketoimintoja, toteuttamalla rakennejärjestelyjä sekä rakentamalla tytäryhtiöiden kautta kestäviä, vahvaan kumppanuuteen ja kumuloituneeseen erikoisosaamiseen perustuvia asiakassuhteita. Kaikkien tytäryhtiöiden tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia ja kasvaa markkinoita nopeammin. Aspo näkee kaikissa liiketoiminnoissaan merkittävää tuottopotentiaalia.

Aspon kassavirrat ovat jakautuneet neljään erilaiseen liiketoimintaan, joilla on erilaiset asiakaskunnat ja toisistaan eroavat syklit. Toimiminen useassa eri maassa hajauttaa myös osaltaan riskejä.

Aspon tavoitteena on erinomainen, keskimäärin yli 20 % tason ylittävä oman pääoman tuotto.

Aspon osinkotuoton keskiarvo vuosien 2007–2016 ajalta on 6,3 %, kun Helsingin pörssissä noteerattujen yritysten vastaava keskiarvo samalta ajanjaksolta on 3,6 %.

Kaikkien Aspon tytäryritysten tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia ja kasvaa markkinoita nopeammin.

Aspo on onnistunut säilyttämään kannattavuutensa aidosti hyvällä tasolla itämarkkinoilla ja varustamotoiminnassa. Venäjä ja idän kasvumarkkinat mahdollistavat edelleen vahvan orgaanisen kasvun.

Aspo yhdistää teollisen monialayrityksen ja holdingyhtiön ominaisuuksia: se omistaa eri aloilla toimivat, tarkkaan valitut liiketoimintansa kokonaan, luottaa johtamisessaan ulkopuolisiin hallituksiin ja kanavoi rahoituksen osittain emoyhtiön kautta, osin suoraan kohteisiin.

www.aspo.fi

Sotkamo Silver AB:n liikeideana on hyödyntää mineraaliesiintymiä Pohjoismaissa huomioiden samalla yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset. Sotkamo Silver omistaa tytäryhtiönsä välityksellä hopeaa ja kultaa sisältäviä malmiesiintymiä Suomessa. Yhtiön tärkein kehityshanke on Hopeakaivos projekti Sotkamossa.

Sotkamo Silver soveltaa SveMin’in & FinnMin’in raportointisääntöjä julkisille kaivos- ja malmitutkimusyhtiöille. Sotkamo Silver raportoi mineraalivaransa ja malmivaransa kansainvälisesti hyväksytyn JORC (2012) tai NI 43-101-koodin mukaan. Yhtiö soveltaa International Financial Reporting Standards -järjestelmää (IFRS) Euroopan unionin hyväksymällä tavalla.

Yhtiön kaupankäyntitunnus on SOSI Tukholman NGM Equity pörssissä ja SOSI1 NASDAQ OMX Helsinki pörssissä. ISIN-koodi Sotkamo Silverin osakkeille on SE0001057910.

 Lue lisää Sotkamo Silveristä http://www.sotkamosilver.com tai http://www.silver.fi.

 Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 3.11.2017 alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.