Yritysesittely – Aspo ja Sotkamo Silver

5.12.2018
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
05.12.2018
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Pirkanmaan Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Tulli Business Park

Tervetuloa yritysesittelyyn, jossa esittäytyvät tällä kertaa Aspo ja Sotkamo Silver. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Paikka: Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A, Tampere


Aspon
tavoitteena on luoda omistajille arvoa kehittämällä liiketoimintoja, toteuttamalla rakennejärjestelyjä sekä rakentamalla tytäryhtiöiden kautta kestäviä, vahvaan kumppanuuteen ja kumuloituneeseen erikoisosaamiseen perustuvia asiakassuhteita. Kaikkien tytäryhtiöiden tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia ja kasvaa markkinoita nopeammin. Aspo näkee kaikissa liiketoiminnoissaan merkittävää tuottopotentiaalia.Tilaisuudessa esittäytyy: Aspo ja Sotkamo Silver

www.aspo.com

Sotkamo Silver koostuu Sotkamo Silver AB -emoyhtiöstä, ja sen täysin omistetusta tytäryhtiöstä Suomessa (Sotkamo Silver Oy). Sotkamo Silver kehittää hopea- kulta- ja sinkkiesiintymiä Pohjoismaissa. Yhtiöllä on pitkälle viety Hopeakaivos -projekti Sotkamon kunnassa Itä-Suomessa. Hankeelle on valmistunut lopullinen toteutettavuusselvitys/kannattavuusselvitys (Definitive Feasibility Study) ja valmistelee parhaillaan hankerahoitusta Hopeakaivos hankkeelle.

Lisäksi yhtiö hallitsee kahta kultaesiintymää: Harnäs, joka on aiemmin käytössä ollut pienehkö kultakaivos Ruotsissa, sekä Hopeavuoren kultaesiintymä Suomessa ja valtauksia Norjassa Mo i Ranan läheisyydessä. Näille esiintymille ei ole laadittu varantoarvioita.

Sotkamo Silverin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Oulussa on paikallistoimisto ja Sotkamossa on kenttätoimisto.

www.sotkamo.fi

Tervetuloa

Toivomme, että ilmoittaudut viimeistään perjantaina 30.11.2018

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.