Yritysesittely – Raute ja Etteplan

26.11.2019
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
26.11.2019
17:00 - 19:00

Järjestäjä
Helsingin Osakesäästäjät

Tapahtumapaikka
Radisson Blu Seaside

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun Osakesäästäjien pörssiyhtiö-esittelytilaisuuteen 26.11.2019 klo 17.00 -19.00, paikka: Radisson Seaside Hotelli, osoitteessa: Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Tilaisuudessa esittäytyvät Raute ja Etteplan

Raute on perhetaustainen, vakavarainen Small Cap -yhtiö, jonka A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994. Se on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka on johtavia alallaan.

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys ja osa puunjalostuksen arvoketjua. Raute tuo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoimintaan toimittamalla ratkaisuja kannattavaa ja ympäristön kannalta kestävää puutuotteiden tuotantoa varten.

Raute tarjoaa ratkaisuja, joilla Rauten asiakkaat tuottavat viilua, vaneria, LVL:ää (Laminated Veneer Lumber) ja sahatavaraa.  Ratkaisut koostuvat koneista ja laitteista sekä niiden tehokasta käyttöä tukevista palveluista. Viilua vaneria ja LVL:ää käytetään pääasiallisesti rakentamisessa ja huonekaluissa sekä kuljetusväline- ja pakkausteollisuudessa.

www.raute.com

Etteplan Oyj:n palvelut kattavat teollisuuden laite– ja laitossuunnittelun ratkaisutohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2018 Etteplanin liikevaihto oli noin 236 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yli
3 400 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Tilaisuudessa tarjotaan mielenkiintoisten esitysten ja keskusteluiden lisäksi kahvia, teetä ja pientä iltapalaa.

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 22.11.2019

Ilmoittautuminen

Tässä tapahtumassa ei ole vapaita paikkoja jäljellä.