Jäsenyys

Kun haluat liittyä Osakesäästäjien jäseneksi, voit täyttää sähköisen jäseneksiliittymislomakkeen tai lähettää tietosi sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)osakeliitto.fi.

Jäsenedut

  • Osakesäästäjien oma aikakauslehti Viisas Raha
  • Paikallisyhdistysten toiminta: yritysvierailut, sijoituskerhot ja koulutustilaisuudet
  • Hyviä tarjouksia sijoituspalveluista ja -julkaisuista
  • Neuvonta ja edunvalvonta

Lehtietu ei kuulu perhejäsenyyteen eikä Nuorten Osakesäästäjien jäsenyyteen. Katso rahanarvoiset jäsentarjoukset vasemmasta navigointipalkista!

 

Olet jäsen liittymispäivästäsi lähtien ja voit heti osallistua yhdistyksesi järjestämään toimintaan. Jäsenmaksu on kalenterivuosikohtainen.

Osakesäästäjien jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyden voi lahjoittaa toiselle henkilölle asianomaisen suostumuksella. Yritykset eivät voi olla Osakesäästäjien jäseniä. Jäsenyys on voimassa ainoastaan Suomessa.

Jäsenyys on verovähennyskelpoinen pääomatuloista.

Nuoriso- tai perhejäseneksi?

Suomen Osakesäästäjiin voi liittyä myös Nuoret Osakesäästäjät – sekä perhejäseneksi. Lisätietoa näistä jäsenlajeista ja liittymisohjeet löytyvät vasemmasta navigointipalkista.

Mikäli haluat muuttaa jäsenyyslajiasi, ilmoitathan siitä toimistolle sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)osakeliitto.fi tai puhelimitse ennen jäsenmaksun maksamista. Emme valitettavasti voi palauttaa jo maksettuja jäsenmaksuja takaisin.

Milloin jäsenmaksu pitää maksaa?

Seuraavan vuoden jäsenmaksulaskut lähetetään marraskuun aikana jäsenille.

Uudet jäsenet maksavat jäsenmaksun verkkomaksuna liittymisen yhteydessä tai erillisellä laskulla.

Tervetuloa mukaan Osakesäästäjien toimintaan, se kannattaa!