Jäsenyys

Suomen Osakesäästäjät on verkosto kaikille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkoston tavoitteena on innostaa ja opastaa suomalaisia sijoittamaan ja säästämään fiksusti. Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki sijoittamisesta kiinnostuneet. Sijoitustyyli on vapaa. Säästää voi säännöllisesti rahastoihin tai sijoittaa aktiivisesti osakkeisiin.

Jäseneksi

Liity Osakesäästäjien jäseneksi täyttämällä sähköinen lomake tai lähetä tietosi sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)osakeliitto.fi. Jäsenyyteen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä olemme keränneet tänne.

Liity jäseneksi

Jäsenedut

Osakesäästäjien jäsenenä saa pääsyn rahanarvoisiin jäsenetuihin. Näihin kuuluvat Osakesäästäjien oma talouslehti Viisas Raha, tapahtumatoiminta yritysesittelyineen ja -vierailuineen, sijoituskerhoineen ja koulutustilaisuuksineen sekä tarjoukset ja alennukset erilaisista sijoituspalveluista ja -julkaisuista. Muun muassa edullisemmat kaupankäyntipalkkiot ja analyysipalvelut sekä alennukset talouslehtien tilauksista säästävät huiman siivun kuluissa ja auttavat pysyttelemään ajan tasalla eläväisessä sijoitusmaailmassa.

Tutustu jäsenetuihin

Vahva yhteisö

Osakesäästäjien jäsenet muodostavat suomalaisten yksityissijoittajien yhteisön, johon kuuluminen on paitsi arvokasta itsessään tuottaa myös sanallemme painoarvoa. Yksittäisen sijoittajan on todella vaikea vaikuttaa esimerkiksi verotukseen ja omistamista koskevaan lainsäädäntöön. Joukolla on tässäkin tapauksessa voimaa, ja Osakesäästäjien tekemä edunvalvontatyö yksityissijoittajien eteen ja kotimaisen omistamisen edistämiseksi on sitä vaikuttavampaa mitä enemmän jäseniä sillä on takanaan.

Jokaisella on oikeus vaurastua ja kaikki uudet vaurastumisen tielle saapuvat auttavat samalla koko sijoittajayhteisöä. Kasvu edesauttaa ja ollessaan tarpeeksi kovaa suorastaan pakottaa omistusmyönteisyyden lisääntymiseen myös lainsäädännöllisellä tasolla.

Tutustu vaikuttamistyöhön

Nuoret Osakesäästäjät

Jokaisen nuoren tulisi aloittaa säästäminen ja sijoittaminen, nimittäin sijoittajan paras ystävä on aika. Alle 30-vuotiaille suunnattu Nuoret Osakesäästäjät on verkosto nuorille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkosto haluaa innostaa ja opastaa nuoria sijoittamaan ja säästämään fiksusti sekä edistää nuorten sijoittajien asemaa yhteiskunnassa. Vaatimattomana tavoitteena on tehdä mahdollisimman monesta nuoresta miljonääri!

Tutustu Nuorten Osakesäästäjien toimintaan

Tervetuloa mukaan Osakesäästäjien toimintaan, se kannattaa!