FIM

FIM tarjoaa sijoittajille markkinoiden tehokkaimmat online-kaupankäyntiyhteydet NASDAQ OMX Pohjoismaisiin pörsseihin (Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina).


Etu Osakesäästäjien jäsenille vuonna 2020

Osakesäästäjien jäsenetuna tarjoamme vuonna 2020:

– mahdollisuuden käydä osakekauppaa FIM Online – kaupankäyntipalvelulla Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan Nasdaq OMX pörsseissä hintaan 0,15 % (minimi 8 €/toimeksianto). FIM Onlinen käytöstä ei peritä kiinteitä kuukausimaksuja.
– ilmaisen säilytyksen suomalaisille, ruotsalaisille ja tanskalaisille pörssilistatuille osakkeille

Edun saa käyttöön lähettämällä kuitin maksetusta vuoden 2020 jäsenmaksusta FIMin verkkopankin viestin liitteenä, viestin otsikoksi ”Osakesäästäjien keskusliiton jäsenedut”. Vastaamme viestiin, kun edut ovat voimassa.

 

Helppokäyttöinen palvelu omatoimisille sijoittajille

FIM Online on omatoimisesta osakesijoittamisesta kiinnostuneille tarkoitettu verkkopankissa oleva arvopapereiden kaupankäyntipalvelu, jossa voit ostaa ja myydä arvopapereita itse.

Kaupankäyntipalvelun käyttö ei edellytä erillisen ohjelmiston asentamista, joten voit käydä kauppaa missä tahansa verkkopankkitunnuksillasi. Kaupankäynnin lisäksi myös omaisuuden ja markkinoiden seuraaminen on vaivatonta verkkopankissamme. FIM Onlinen palveluntarjoaja on S-Pankki Oy.

FIM Online -asiakkaana saat käyttöösi kaupankäyntiyhteyden NASDAQ OMX Nordic -pörssin osakkeisiin (Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina) sekä
– viivästetyn (15 min) kurssi- ja tarjousinformaation NASDAQ OMX Nordic pörsseistä
– lisämaksusta (3 eur/kk) mahdollista tilata myös reaaliaikainen kurssi- ja tarjousinformaatio NASDAQ OMX Nordic – pörsseistä
– kaupankäyntiin ja säilytykseen liittyvät reaaliaikaiset raportit FIMin verkkopalvelusta