Niin siinä käy kun omistaa – Tarinaa valtionyhtiöistä

Valtion yhtiöomistuksessa on parin vuosikymmenen aikana tapahtunut suuria muutoksia. Kirja kertoo mielenkiintoisella ja jännittävällä tavalla yksityistämisprosessin vaiheista. Yhtiökohtaiset tarinat kuvaavat muun muassa Fortumin syntyä ja optioitakin, Soneran kuplaa, Kemiran jakamis- ja laajentumishankkeita, metsäteollisuuden yhdistymistä ja metalliyhtiöiden kehitystä sekä paljon muuta.

Kirjoittaja, valtiotieteiden tohtori, teollisuusneuvos emeritus Risto Ranki on toiminut yli 40 vuoden ajan virkamiehenä valtioneuvoston sisäpiirissä. Hän on ollut mukana käynnistämässä valtionyhtiöiden omistuspohjan laajentamista.

Tilaa kirja nyt kotiin toimitettuna jäsenhintaan 22 euroa (ovh. 45 euroa)! Tilaukset Osakesäästäjien Keskusliiton toimistosta osoitteella toimisto (at) osakeliitto.fi tai puhelimitse 09 454 0445 (ma-pe klo 10-13).

niin_siina_kay