Vastuullinen sijoittaja

Anna Hyrske, Magdalena Lönnroth, Antti Savilaakso ja Riikka Sievänen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastuullinen sijoittaja -kirja tarjoaa perustiedot vastuullisesta sijoittamisesta ja opastaa sijoittajaa ottamaan ensiaskelia kohti vastuullisempaa sijoitussalkkua. Sen tavoite on helposti ja käytännönläheisesti nostaa sijoittaja sijoitusvalintojen keskiöön.

Kirja avaa vastuullisen sijoittamisen laajaa kenttää eri näkökulmista. Kirja esittelee muun muassa vastuullisen sijoittamisen kehitystä, keskeisiä syitä sijoittaa vastuullisesti, erilaisia lähestymistapoja ja kuvaa käytännön toteutusmahdollisuuksia eri omaisuuslajeissa. Mukana on vastuullisen sijoittamisen megatrendejä ja teemoja, joita sijoittaja voi huomioida sijoituksissaan. Lisäksi kirja käsittelee vastuullisen sijoittamisen vaikutusten mittaamista ja raportointia. Kirjaa ryhdittävät tutkimustietoa sisältävät inforuudut sekä eläkesijoittajien ja varainhoitajien parissa kerätyn tutkimusaineiston tulokset.

Kirja antaa sijoittajalle ideoita ja esimerkkejä siitä, miten vastuullisia sijoitusvalintoja ja positiivista vaikutusta on mahdollista tehdä käytännössä. Kaikenlaisille sijoittajille löytyy vaihtoehtoja. Kirja sopii sekä noviiseille että vastuullisen sijoittamisen konkareille, olipa kyse sitten yksityissijoittajasta, rahastosta tai instituutiosijoittajasta. Kirja on sopivaa luettavaa myös opiskelijoille.

Kampanjakoodilla SIJOITTAJA20 saa 20 % alennuksen 31.12.2020 saakka.

Tilaa kirja osoitteessa https://www.kauppakamarikauppa.fi/vastuullinen-sijoittaja.html ja merkitse ostoskorissa alennuskoodi-kenttään kampanjatunnus SIJOITTAJA20.

Tarjous on voimassa 31.12.2020 saakka ja ainoastaan kampanjatunnuksella.