Viisas Raha

Korkeatasoinen talouslehti suomalaiselle sijoittajalle. Ilmainen Osakesäästäjien jäsenille!

Viisas Raha -talouslehti julkaistaan 8 kertaa vuodessa ja se sisältää analyyseja suomalaisista ja ulkomaisista yhtiöistä sekä puolueettomia vertailuja ja asiantuntijakirjoituksia. Jokaisessa numerossa on keskimäärin 48 sivua tuhtia tietoa.

Talouslehti on Osakesäästäjien jäsenille ilmainen. Liittyessäsi jäseneksi valitset jäsentyypistä haluatko Viisaan Rahan paperisena kotiisi vai lukuoikeuden digilehteen. Aikaisemmat lehden ovat jäsentemme luettavissa digimuodossa lehtiluukun arkistosta numerosta 2/2019 alkaen.

Lehden lukee säännöllisesti n. 95 % jäsenistöstä (jäsentutkimus 2020).

Haluatko tilata Viisaan Rahan jatkossa paperiversiona digiversion sijaan?

Laita viestiä toimisto@osakeliitto.fi ja kerro että haluat muuttaa jäsenlajia niin, että saat paperisen Viisas Rahan. Liitä viestiin mukaan jäsennumerosi. Jäsenlajin muutos on nopeaa ja vaivatonta.

Näin pääset lukemaan digilehtiä

Aktivoi digilehden lukuoikeus näiden ohjeiden avulla

Lehden ilmestymispäivät 2023
nro 1 / 17.2.
nro 2 / 31.3.
nro 3 / 5.5.
nro 4 / 16.6.
nro 5 / 25.8.
nro 6 / 6.10.
nro 7 /  10.11.
nro 8 / 15.12.

Viisasraha.fi

Viisasraha.fi on ilmainen taloudesta uutisoiva verkkolehti.

Sivusto tarjoaa sijoittajalle ajankohtaista riippumatonta tietoa ja pyrkii auttamaan parempiin sijoituspäätöksiin. Osakesäästäjien eri ikäiset aktiivit kirjoittavat näkemyksiään sivuston blogissa.

RSS Viisas Rahan verkkouutiset »

 • Bitcoinin louhinta pähkinänkuoressa 12.10.2022
  Kun keskustelen Bitcoinista ihmisten kanssa, yleisin kysymys liittyy Bitcoinin louhintaan.
 • Energiakriisi keventää Tulikiven velkataakkaa 10.10.2022
  Länsimarkkinoiden imu on korvannut Tulikiven menetykset Venäjällä. Energiahintojen nousun lisäksi tulisijojen kysyntä saa vauhtia kiristyneistä päästönormeista.
 • Pörssiyhtiöt, ostakaa itseänne! 10.10.2022
  Viimeaikainen keskustelu sijoittajien keskuudessa on vahvasti painottunut Fortumin seikkailuihin Saksassa ja Venäjällä. Onpa palautunut mieleen myös Soneran seikkailu niin ikään Saksassa parikymmentä vuotta aikaisemmin.
 • Pörssi täyttää 110 vuotta tänään 7.10.2022
  Helsingin pörssin ensimmäisestä kaupankäyntipäivästä tulee tänään kuluneeksi 110 vuotta. Ensimmäisenä kokonaisena kaupankäyntivuotena 1913 Helsingin pörssissä tehtiin yhteensä 898 kauppaa, joilla vaihdettiin 7 706 osaketta vähän yli 2,5 miljoonan markan hintaan.
 • Lähtökohtia vuoden viimeiseen kvartaaliin 6.10.2022
  Nykyinen sijoitusvuosi on ollut monelle buy&hold tyypin sijoittajalle varmasti hyvinkin tuskallinen toistaiseksi. Tarkastelen tässä blogitekstissä kuitenkin lähtökohtia vuoden viimeiseen kvartaaliin.