Viisas Raha

Korkeatasoinen talouslehti suomalaiselle sijoittajalle. Ilmainen Osakesäästäjien jäsenille!

Viisas Raha -talouslehti julkaistaan 8 kertaa vuodessa ja se sisältää analyyseja suomalaisista ja ulkomaisista yhtiöistä sekä puolueettomia vertailuja ja asiantuntijakirjoituksia. Jokaisessa numerossa on keskimäärin 48 sivua tuhtia tietoa.

Talouslehti on Osakesäästäjien jäsenille ilmainen. Liittyessäsi jäseneksi valitset jäsentyypistä haluatko Viisaan Rahan paperisena kotiisi vai lukuoikeuden digilehteen. Aikaisemmat lehden ovat jäsentemme luettavissa digimuodossa lehtiluukun arkistosta numerosta 2/2019 alkaen.

Lehden lukee säännöllisesti n. 95 % jäsenistöstä (jäsentutkimus 2020).

Haluatko tilata Viisaan Rahan jatkossa paperiversiona digiversion sijaan?

Laita viestiä toimisto@osakeliitto.fi ja kerro että haluat muuttaa jäsenlajia niin, että saat paperisen Viisas Rahan. Liitä viestiin mukaan jäsennumerosi. Jäsenlajin muutos on nopeaa ja vaivatonta.

Näin pääset lukemaan digilehtiä

Aktivoi digilehden lukuoikeus näiden ohjeiden avulla

Lehden ilmestymispäivät 2022
nro 1 / 27.1.
nro 2 / 10.3.
nro 3 / 6.5.
nro 4 / 10.6.
nro 5 / 19.8.
nro 6 / 30.9.
nro 7 /  4.11.
nro 8 / 16.12.

Viisasraha.fi

Viisasraha.fi on ilmainen taloudesta uutisoiva verkkolehti.

Sivusto tarjoaa sijoittajalle ajankohtaista riippumatonta tietoa ja pyrkii auttamaan parempiin sijoituspäätöksiin. Osakesäästäjien eri ikäiset aktiivit kirjoittavat näkemyksiään sivuston blogissa.

RSS Viisas Rahan verkkouutiset »

 • Nyt on aika pelata puolustuspeliä 26.9.2022
  Hyökkäyspeli kannattaa, kun oma talous on vankalla kalliolla. Jos ei ole, pitää puolustaa.
 • Private Banking 2022: Tämän verran maksaa puolen miljoonan euron salkunhoito 23.9.2022
  Private Banking 2022 -tutkimus osoittaa, että osa varainhoitajista tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta sitoa palkkio osin tai kokonaan varojen tuottoon. Tämä on tarjolla esimerkiksi OP:n ja S-Pankin asiakkaille. OP:n asiakkaat voivat valita jopa yksinomaan tuottoon perustuvan palkkion.
 • Miten asettaa stoploss? 22.9.2022
  Nykyinen markkinaympäristö jatkaa koettelemistaan sijoittajien keskuudessa. Kesäkuun pohjien jälkeen nähtiin päämarkkinalla eli SP500-indeksissä lähes 20 prosentin nousu. Syyskuussa nähtiin tämän liikkeen huippu ja viime viikon inflaatiodatan jälkeen markkinat jatkoivat laskemistaan.
 • Fine varoittaa phishingistä 21.9.2022
  Phishing eli verkkourkinta laajenee huolestuttavasti, varoittaa Vakuutus- ja rahoitusneuvonta Fine ja kehottaa tiedotteessaan asiakkaita entistä tarkempaan huolellisuuteen kortti- ja pankkitunnustietojensa säilyttämisessä ja käyttämisessä.
 • Talouden tulkit: Tämä on suurin onnistumiseni sijoittajana 20.9.2022
  Kysyimme asiantuntijoilta, mikä on heidän suurin onnistumisensa sijoittajana. Jollekin se on erityisen onnistunut yksittäinen transaktio, toiselle sijoittamisen aloittaminen ylipäätään.