Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäsenyyden hinta on 10 euroa (sis. Viisas Raha -lehden verkkolehtenä) vuodelle 2017

Jäsenmaksu on aina kalenterivuosikohtainen.

Opiskelijajäseneksi voit liittyä kun täytät seuraavat ehdot:

  1. Olet kokopäivätoiminen opiskelija
  2. Olet alle 30-vuotias

Jäsenyys jatkuu vielä sen vuoden jona täytät 30, mutta tämän jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti varsinaiseksi jäsenyydeksi.

Toimi näin

Opiskelijajäseneksi voit ilmoittautua suoraan sähköisellä liittymislomakkeella. Merkitse lomakkeesta liittymisesi opiskelijajäseneksi, ja täytä lomakkeen alaosaan seuraavat tiedot:
HUOM! Ilmoitathan lomakkeen lisätieto- kentässä seuraavat pakolliset tiedot:

– oppilaitoksen nimi
– opintolinjan nimi
– syntymäaika
– opiskelijanumero

Edut opiskelijajäsenille

Opiskelijajäsenenä saat jäsenetunamme ilmestyvän Viisas Raha -lehden pdf-muodossa.

Lisäksi voit osallistua yhdistysten järjestämiin tilaisuuksiin ja voit hyödyntää kaikki jäsenillemme kuuluvat jäsentarjoukset jotka näet jäsenedut-sivulta.

Huomioithan että Osakesäästäjien jäsenyys on henkilökohtainen ja yritykset eivät voi olla jäseniä. Jäsenyys on voimassa vain Suomessa. Jäsenyyden voi antaa lahjaksi toiselle asianomaisen suostumuksella.

Huom!

Mikäli olet varsinainen jäsen ja haluat muuttaa jäsenyyden opiskelijajäsenyydeksi, teethän sen ystävällisesti mahdollisimman pian ennen jäsenmaksun maksamista. Emme valitettavasti voi palauttaa jo maksettuja jäsenmaksuja.

Opiskelijajäsenenä voit olla kolme vuotta, tämän jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti varsinaisen jäsenen jäsenyydeksi.

Tervetuloa opiskelijajäseneksi!