Nordnet

Nosta säästämisesi uudelle tasolle.

On monta syytä säästää ja sijoittaa Nordnetissä. Helppo verkkopalvelu, suuri valikoima tuotteita, läpinäkyvät kulut. Nordnet on myös osakesäästäjien suosikkivälittäjä (Välittäjä 2021 -tutkimus, Viisas Raha). Tärkeintä on kuitenkin, että sinä saat rahoillesi parhaat mahdollisuudet kasvaa. Avaa tili Nordnetiin ja nosta säästämisesi uudelle tasolle.

Enemmän vastinetta rahoillesi

  • Hinnoittelu, joka on yksinkertainen ymmärtää. Tiedät aina, mistä maksat. Ei asiakkuuden avaus- tai verkkopankkitunnusmaksuja.
  • Nordnetin omat ja yli 60 rahastoyhtiön 600 rahastoa, sisältäen edulliset indeksirahastot. Ei merkintä- ja lunastuspalkkiota. Mukaan rahastoihin jo alkaen 15 € säästösummilla.
  • Nordnet on Suomen ainoa pankki, joka tarjoaa kuukausisäästämistä ETF:iin. Kuukausisäästösopimuksella ostot valittuihin ETF:iin hintaan 2,50 €/kk. Minimisäästösumma 50 €.
  • Säilytysmaksut kotimaisille ja ulkomaisille pörssiosakkeille 0 €. Reaaliaikaisesti striimaavat kurssit pohjoismaisista pörsseistä 0 € (Norjan pörssi 30.9.2022 asti).
  • Osallistuminen listautumisanteihin myös osakesäästötililtä.
  • Automatisoidut raportit ja tiedot suoraan verottajalle.
  • Palkittu Nordnet-sovellus, johon voit tilata kurssihälytykset ja ilmoitukset osingoista. Näet tekemäsi ostot ja myynnit kurssigraafilla.
  • Nordnet-koulussa ja Pohjoismaiden suurimmassa sosiaalisessa sijoitusverkostossa Sharevillessä saat ideoita ja opit lisää sijoittamisesta.
  • Rahoitusta sijoittamiseen tutkitusti ylivoimaisesti parhailla ehdoilla (Välittäjä 2021). Mahdollisuus myös nopeisiin päivänsisäisiin liikkeisiin lyhyeksi myynnin ja intraday-limiitin avulla.
  • Tarjoamme ensimmäisenä rahastoalustana Suomessa rahastojen ja ETF:ien luokitteluun liittyvän suodattimen. Voit myös määrittää, millaisia omistuksia et halua sijoituksiisi.

Osakesäästäjien jäsenenä saat erityisetuja

Edullisemman välityspalkkion kotimaisiin osakekauppoihin:

  • automaattisesti vähintään palkkiotaso 3: min. 7 € / 0,15 % / toteutunut toimeksianto (norm. taso 4: min. 9 € / 0,20 %). Jos teet kuukaudessa 11–50 toteutunutta toimeksiantoa, seuraavassa kuussa palkkiotasosi on taso 2: min. 5 € / 0,10 %. Jos toteutuneita toimeksiantoja on yli 50, palkkiotasosi on seuraavat kolme kuukautta taso 1: min. 3 € / 0,06 %.
  • Kaupat arvo-osuustilillä ja osakesäästötilillä lasketaan kuukausittain yhteen ja ne määrittävät seuraavan kuun palkkiotason.

Käy kauppaa parhaalla tasolla

  • Uudet asiakkaat voivat käydä kaksi ensimmäistä kuukautta kauppaa tasolla 1.
  • Nykyinen Nordnetin asiakas, joka on Osakesäästäjien jäsen ja avaa itselleen osakesäästötilin, saa taso 1 -palkkiotason käyttöönsä kuluvan kuukauden loppuun (koskee osakesäästötiliä ja asiakkaan kaikkia arvo-osuustilejä).

Muut edut

  • Inderes-analyysit yli 120 suomalaisesta pörssiyhtiöstä edullisemmin » Nordnetin hinnaston tasoilla 2–3 oleville Osakesäästäjien jäsenille 10 €/kk ja tasolla 1 oleville 0 €/kk (norm. 20 €/kk).
  • Aktiivisijoittajan kaupankäyntiohjelma Infront Web Trader edullisemmin » Nordnetin hinnaston tasoilla 2–3 oleville Osakesäästäjien jäsenille 5 €/kk ja tasolla 1 oleville 0 €/kk (norm. 10 €/kk).
  • Listaamattomien pohjoismaisten osakkeiden säilytysmaksu 0 €/kk (norm. 2,5 €/osakelaji (ISIN)/salkku/kk)
  • Private Banking -rajan (salkkuryhmä >200k€) ylittävät asiakkaat siirretään jäsenen pyynnöstä Nordnetin Private Banking hinnoittelun piiriin

Aktivoi etu, toimi näin:

Liitys jäseneksi

Saat edut käyttöösi heti jäsenmaksun maksettuasi.

Liity jäseneksi

Aktivoi etu Nordnetissä

Toimita kopio Osakesäästäjien jäsenmaksusta Nordnetin asiakaspalveluun.

Lunasta etu heti

Lunasta etu viipymättä osakesäästötilin avauksen jälkeen.

Tutustu tarkemmin Nordnetin tarjoamiin etuihin »

 

Nordnetin koko hinnaston ja asiakkuuksien tasot löydät täältä.

Tarkat ohjeet edun aktivoimiseen Nordnetissä

Saadaksesi Osakesäästäjien jäsenenä edut käyttöösi, toimita kopio jäsenmaksusta Nordnetin asiakaspalveluun lähettämällä viesti palveluun sisäänkirjautuneena. Jos sinulla ei ole kopiota jäsenmaksun suorituksesta, ole yhteydessä Osakesäästäjien toimistoon: toimisto [at] osakeliitto.fi tai puh. 010 2481 300. Osakesäästötilin avausetuun (Taso 1) riittää tilin ilmoittaminen viestillä Nordnetin asiakaspalveluun sisäänkirjautuneena. Etu lunastettava viipymättä osakesäästötilin avauksen jälkeen.

Voit tarkistaa kytketyn jäsenetusi kirjautumalla Nordnetin verkkopalveluun: jos kohdassa Sivuni > Oma profiilini & asetukset > Tilit > Välityspalkkioluokka lukee Taso 1–4, jäsenetu ei ole vielä käytössäsi.

Lisätietoja saat tarvittaessa Nordnetin asiakaspalvelusta, puh. 020 198 5898 tai asiakaspalvelu [at] nordnet.fi

Etkö ole vielä jäsen, mutta haluat hyödyntää rahanarvoiset edut? Voit aktivoida edut heti, kun olet liittynyt jäseneksi. 

 

LIITY JÄSENEKSI »