Hoivakiinteistöissä kiinteistösektorin paras tuotto/riski suhde?

1.3.2019

Viime aikoina mediassa on esiintynyt paljon asuntosijoittamisesta kertovia artikkeleita ja mielipidekirjoituksia sekä puolesta että vastaan. Kotimaisten sijoitusmarkkinoiden kannalta on hienoa, että asioista ollaan opittu puhumaan monelta kantilta eikä pelkästään riskejä tai tuottoja korostaen.

Lue lisää »

Mistä erottaa sijoitusasiantuntijan ja sijoitusmyyjän

17.1.2019

Olen työskennellyt finanssialalla nyt muutaman vuoden useammassakin eri roolissa ja eri yhtiössä. Lisäksi olen ollut asiakkaana ja sijoittajana pidempään. Tänä aikana olen törmännyt monenlaisiin toimintamalleihin ja tapoihin hoitaa asiakkuuksia.

Lue lisää »

Kansalainen – tiedä tämä vakuutuksistasi

23.8.2018

Kirje tipahtaa luukusta. Kuuliaisena ja taloudestasi tarkkana kansalaisena olet odotellut saapuvaa laskua jo joitakin päiviä: on taas aika maksaa tulevien kuukausien vakuutusmaksu.

Jos yksityishenkilöiden vakuutukset ovat sinulle esimerkiksi työn kautta tuttuja tai olet toiminut jo pidempään perheesi vakuutusasiavastaavana,

Lue lisää »

Tuulipuvun sijoituskilpailu on alkanut jälleen, ilmoittaudu mukaan!

27.6.2018

Tuulipuvun sijoituskilpailu on alkanut jälleen. Osakesäästäjien Keskusliitto / Nuoret Osakesäästäjät on kilpailun yhteistyökumppanina tarjoamassa palkintoja kilpailussa parhaiten menestyville. Huomaathan, että kilpailuun ehtii vielä mainiosti mukaan,

Lue lisää »

Investments Make a Difference – a Look into Responsible Investing – World Federation of Young Investors

17.4.2018

Making a difference in society is often connected to politics, lobbyists, NGOs and consumer choices, one of which is investing. The time when issues related to global responsibility were seen simply as soft values and something separated from successful business has passed a long time ago. 

Lue lisää »