Fiskars Oyj ehdottaa käteisosingon lisäksi Wärtsilän osakkeiden jakamista osakkeiden omistajilleen

7.2.2019

Fiskars ilmoitti jakavansa käteisosingon lisäksi omistamiaan Wärtsilän osakkeita Fiskarsin osakkeenomistajille. Menettelyä on käytetty aiemminkin, esimerkiksi Fortum on jakanut Nesteen, Orion Oriolan ja UPM Metson osakkeita osakkeenomistajilleen.

Lue lisää »

Kuukauden osake: Kemira

28.1.2019

Kuukauden osakkeessa esittelemme jonkin mielenkiintoisen, ajatuksia herättävän osakkeen. Osake saattaa olla esittelyhetkellä joko hyvä tai huono sijoituskohde eikä esittelyssä anneta sijoitussuosituksia. Nämä päätökset jätetään lukijalle.

Lue lisää »

Vuosi on sijoittamisessa pelkkä pikamatka

17.1.2019

Sijoitusvuoden kääntyessä loppusuoralle monet katsovat taakseen ja tekevät laskelmia vuotuisesta menestyksestään. Tässä ei ole mitään pahaa, kunhan ymmärtää, että vilkaisu on väärään suuntaan ja voi hyvin sotkea juoksusta rytmin.

Lue lisää »

Restamaxilla hengähdystauko

15.1.2019

Ravintolayhtiö Restamax vaihtaa nimeä ja päivittää kasvutavoitteitaan kovemmiksi – jälleen kerran. Toimitusjohtaja Aku Vikströmin mukaan NoHo Partners on vasta kasvutarinansa alussa.

 

Lue lisää »

Arvo-osuustilin siirtäminen – Osakesäästäjän muistilista

14.12.2018

1. Kartoita minkä palveluntarjoajan palveluita haluat käyttää. Huomioithan, että arvo-osuustilien kustannukset sekä kaupankäynnistä veloitettavat palkkiot vaihtelevat toimijoittain. Osakesäästäjien jäsenenä saat merkittäviä etuja palveluista!

Lue lisää »