Nuoret Osakesäästäjät

Nuoret Osakesäästäjät on verkosto ja foorumi nuorille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkoston tavoitteena on innostaa ja opastaa nuoria sijoittamaan ja säästämään fiksusti.

Nuorten Osakesäästäjien Blogi

Eläkettä 2080-luvulla?

16.2.2018

Aloitettuani kesällä 2017 Osakesäästäjien Keskusliiton Nuoret Osakesäästäjät -verkoston toiminnassa olen päässyt tutustumaan mahtaviin nuoriin ja vähän vanhempiinkin uusin tuttavuuksiin, joilla kaikilla on sama intohimo, sijoittaminen.

Lue lisää »

Miten talousasioita voidaan opettaa nuorille – case Business Norssi

30.1.2018

Usein kuulee keskusteltavan nuorten talousosaamisen tärkeydestä ja sen tasosta. Mielipiteet nuorten talousosaamisen tasosta vaihtelevat, mutta yhtä mieltä ollaan usein siitä, että talousasioita ja esimerkiksi henkilökohtaisen talouden hoitoa pitäisi opetella opettajan johdolla pienestä pitäen.

Lue lisää »

Veroasiat huomioon vuodenvaihteessa

11.12.2017

Vuosi lähenee loppuaan. Vaikka kesän jälkeen onkin ollut laskua, on pörssivuosi kokonaisuutena ollut plussalla. Sijoituspäätöksissä ratkaisevat tekijät tulee aina olla jossain muualla kuin vero-optimoinnissa.  Mikäli kuitenkin olet nyt vuoden vaihteen tienoilla myymässä – oli sitten sijoituksesi arvo noussut tai laskenut – kannattaa hyödyntää verottajan suomat mahdollisuudet ja eritysesti välttää ikävät sudenkuopat.

Lue lisää »

Kohti parempia sijoituspäätöksiä

24.11.2017

”Pörssi on 80 prosenttisesti psykologiaa” -lausahdus on varmasti monelle tuttu. Mitä tällä oikein tarkoitetaan?

Rahoitusteoriassa ja taloustieteessä on perinteisesti oletettu, että ihmiset tekevät päätöksiä rationaalisesti eli loogisesti laskelmoiden ja järjellisesti ajatellen.

Lue lisää »

Nuorten logo versoo kasvua

17.11.2017

 

Nuoret Osakesäästäjät -verkosto on saanut oman logon. Elokuussa pidetyn suunnittelukilpailun voitti espoolainen Anna Valajan ehdotus. -Lähdin liikkeelle, siitä miten kuvata nuoruutta tai kasvamista,

Lue lisää »

1 2 3