Nuoret Osakesäästäjät

Nuoret Osakesäästäjät on verkosto ja foorumi nuorille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkoston tavoitteena on innostaa ja opastaa nuoria sijoittamaan ja säästämään fiksusti.

Nuorten Osakesäästäjien Blogi

Tilinpäätös tutuksi

5.10.2017

Osakesijoittajalle yksi tärkeimmistä informaation lähteistä on yrityksen julkaisema tilinpäätös. Sijoittaja saa tilinpäätösraportoinnin kautta paljon sellaista tietoa yrityksen taloudesta ja sen kehityksestä, joka on olennaista osakekurssin kehityksen kannalta.

Lue lisää »

Strukturoidut sijoitustuotteet- mitä ne ovat?

18.9.2017

Lähdetään liikkeelle perusteista, mutta varaudu siihen, että teksti vaatii lukijaltaan istumalihaksia. Strukturoidut sijoitustuotteet ovat joukkolainatyylisiä sijoituksia, joissa perinteinen korkosijoituksen korvike on rakennettu osakeindeksilainaksi tai luottoriskijohdannaiseksi.

Lue lisää »

Investera – varför borde jag göra det?

31.8.2017

Har du funderat på att börja investera i aktier eller fonder men är tveksam om det lönar sig eller är för svårt? Eller är du kanske orolig att du förlorar alla dina pengar?

Lue lisää »

Miten sain 12- ja 14-vuotiaat tytöt kiinnostumaan sijoittamisesta?

22.8.2017

Olisin teoriassa voinut viettää pikkusiskoni kihlajaisia muissakin tunnelmissa, mutta päätin hölpöttää innostuneena sijoittamisesta kahden fiksun nuoren neitokaisen kanssa.

En muista mistä puhe alun perin lähti liikkeelle,

Lue lisää »

1 2