Tutkittua tietoa sijoittajalle

Haluamme, että päätöksiä tehdään tutkimuksen ja lukujen perusteella. Laadukas tieto ja data edistää suomalaisen sijoittajan asemaa yhteiskunnassa. Teemme jatkuvasti tutkimuksia joko itse tai yhteistyössä muiden kanssa. Autamme parhaamme mukaan lopputyön tekijöitä ja akateemista tutkimusta.

Välittäjävertailu

Mitä mieltä sijoittajat ovat pankkien ja muiden arvopaperivälittäjien palveluista ja niiden laadusta? Kenellä osakevälittäjällä on tyytyväisimmät asiakkaat? Entäpä kuka on sijoittajien suosikki? Tuore välittäjävertailu julkaistu 19.8.2021.

Lue lisää

Mainetutkimus
Mainetutkimus paljastaa kuinka pörssiyhtiöiden maine, laatu ja riskitekijät vaikuttavat yhtiön arvoon. Vertailussa suomalaiset keskikokoiset- ja suuryhtiöt pörssissä. Tuore tutkimus julkaistaan 5.10.2021!

Lue lisää

Sijoittajabarometri

Sijoittajabarometri 1/2021 julkaistu 6.5.2021! Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää yksityissijoittajien sijoituskäyttäytymistä ja heidän näkemyksiään talouden ja sijoitusmarkkinoiden kehityksestä.

Lue lisää

Varainhoitotutkimus

Tutkimuksessa selvitetään sijoituspalveluiden tarjoajien sijoitusneuvonta- ja varainhoitopalvelujen tasoa, vahvuuksia ja heikkouksia palveluita käyttävien sijoittajien kokemusten perusteella.

Jäsentutkimus

Palvellaksemme jäseniä paremmin haluamme ymmärtää, mitä jäsenemme toivovat. Tutkimuksella kartoitetaan jäsentemme kokemuksia, toiveita ja palautteita Osakesäästäjien toiminnasta, eduista ja palveluista.

Aiheeseen liittyvät uutiset