Jäsenmaksujen muistutuksia lähetetty sähköpostitse

17.2.2021

Olemme lähettäneet vuoden 2021 jäsenmaksuista sähköpostitse maksumuistuksia jäsenillemme, joilla jäsenmaksu on vielä suorittamatta. Muistutukset on lähetetty osoitteestamme toimisto@osakeliitto.fi. Jäsenmaksun maksamalla varmistat jäsenetujen säilymisen, kuten Viisas Raha -lehden ja kumppaneidemme alennukset.

Huomaathan, että jäsenmaksutilimme on muuttunut. Nykyiset maksutiedot ovat:
Suomen Osakesäästäjät ry
FI77 8146 9710 2537 57
DABAFIHH

Mikäli saat maksumuistutuksen ja olet jo maksanut jäsenmaksun, olethan yhteydessä osoitteeseen toimisto@osakeliitto.fi. Varaudu esittämään maksusuorituksesta kuitti tai sellainen kuvakaappaus, josta näkyvät maksutiedot.

Suosittelemme maksusuorituksen jälkeen vaivattoman ja ekologisen e-laskutuksen aktivointia omassa verkkopankissasi. Saat tilattua e-laskut omassa verkkopankissa käyttämällä omaa jäsennumeroa ja valitsemalla laskuttajaksi Suomen Osakesäästäjät ry:n.