Kuulumisia koulutuskiertueelta

12.3.2019

Osakesäästäjien uusi aluevaltaus, kevään koulutuskiertue on polkaistu vauhdilla käyntiin. Muutama viikko sitten oltiin Tammisaaressa ja Hangossa. Viime viikolla sijoittajat pääsivät nauttimaan laadukkaista koulutuksista Espoossa. Jo sadat ihmiset ovat saaneet päivittää sijoitusosaamisensa uudelle tasolle.

Koulutukset ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta. Kiertueen kouluarvosana on ollut palautekyselyissä keskimäärin tasan yhdeksän ja ihmiset ovat kokeneet koulutuksen erittäin hyödylliseksi. Palautteissa kehuttiin mm koulutuksen selkeyttä sekä laadukkaita koulutusmateriaaleja. Ammattitaitoinen kouluttajammekin on saanut osansa palautteista.

“Erittäin hyödyllinen tilaisuus saada hyviä vinkkejä osakesäästämiseen liittyen. Kouluttaja osaa selittää hyvin monimutkaisetkin asiat. Tulen ehdottomasti myös jatkossa näihin ja vastaaviin tilaisuuksiin.”

“Opettaja erittäin hyvä kouluttaja, tunsi ja tiesi opettamansa asian erittäin hyvin. Herätti luottamusta, myös helposti lähestyttävä. Hyvää myös, että saatiin monisteena aineisto, ei vain sähköisenä.”

“Tilaisuus oli sopiva aloittelijoille eikä hienosteltu munkkilatinalla. Keskeiset asiat tulivat esille ja myös käytännön kannalta hyvin ja selkeästi”

Hyvällä meiningillä ja timanttisella asiantuntemuksella kiertuetta johtanut Sven-Eric Holmström kommentoi: “Kiertue on alkanut vauhdilla, ja takanapäin on jo neljä tilaisuutta. Henki on ollut todella hyvä ja innostava, ja moni on jäänyt koulutusten jälkeen keskustelemaan sijoittamisen eri aihepiireistä. Ollaan saatu hieno dialogi rakennettua myös itse koulutuksen aikana, ja varsinkin tuleva osakesäästötili on herättänyt paljonkin keskustelua. Vaikuttaa siltä, että tiliä tullaan ottamaan käyttöön laajalla rintamalla. Koulutuksen aiheista myös salkun tasapainottaminen on herättänyt mielenkiintoa. Vaikuttaa siltä, että harva tulee ajatelleeksi miten uusi osake sopii salkun kokonaisuuteen, ja miten salkun rakenne muuttuu uuden omistuksen myötä. Tuntuu siltä, että koulutuksessa esiin tuomat aihepiirit kiinnostavat laajasti, ja moni onkin kertonut minulle suoraan, että on tullut yllättävän paljonkin mietittävää omassa sijoitustoiminnassaan.”

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan. Tällä viikolla koulutukset Helsingissä, ensi viikolla Vantaalla ja sitten suuntaammekin pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset tästä.

Lue kiertueen kouluttajan Sven-Eric Homströmin esittely tästä.

Kommentit

kommenttia