Osakesäästäjien kevään koulutuskiertue

6.2.2019

Osakesäästäjien koulutuskiertue

Tule ottamaan osakesäästötilin kiistattomat veroedut käyttöön ja kehitä samalla sijoitusosaamisesi uudelle tasolle!

Osakesäästäjät panostaa yhä vahvemmin suomalaisten koulutukseen. Tänä keväänä järjestämme koko Suomen laajuisen koulutuskiertueen, jolla korkeatasoinen sijoituskoulutus tuodaan kaikkien ulottuville.

Koulutuksessa paneudutaan salkun rakentamisen ja salkunhallinnan saloihin, verosuunnitteluun sekä suoran osakesäästämisen erityispiirteisiin. Tämän lisäksi tutustutaan huolella osakesäästötiliin, joka tulee kaikkien käyttöön ensi vuonna. Siihen kannattaa valmistautua ajoissa, koska sen sisälle ei voi siirtää nykyisiä osakkeita. Osakesäästötili suosii erityisesti huippuosinkoa maksavien yhtiöiden omistamista.

Koulutuksen tavoitteena on syventää ja vahvistaa sijoittajien osaamista, tämän takia koulutus sopii sekä kokeneille, että uusille sijoittajille.  Kurssimaksu on vähennyskelpoinen pääomatuloista! Koulutus on hyvinkin käytännönläheinen ja mukaansa tempaiseva! Kaikille jaettavasta koulutusmateriaalista on iloa pitkään, kyse onkin noin sadan ppt-sivun laadukkaasta kokonaisuudesta.

Paikkakunnat ja päivämäärät:

Koulutustilaisuudet järjestetään viikonloppuisin 9-15 ja arkipäivinä 16:30-21.

Lauantai 16.2.2019 Hanko

Kaupungintalon lämpiö, Vuorikatu 1

Lauantai 23.2.2019 Tammisaari, (på svenska)

Vanha ”sjukiksen” auditorio, Raaseporintie 5

Keskiviikko 6.3.2019 Espoo Technopolis Innopoli 2
Tekniikantie 14, Espoo Ilmoittautuminen tästä
Lauantai 9.3.2019 Espoo Technopolis Innopoli 2
Tekniikantie 14, Espoo Ilmoittautuminen tästä
Keskiviikko 13.3.2019 Helsinki

Businness College Helsinki Rautatieläisenkatu 5

Lauantai 16.3.2019 Helsinki Businness College Helsinki Rautatieläisenkatu 5
Keskiviikko 20.3.2019 Vantaa
Lauantai 23.3.2019 Jyväskylä
Sunnuntai 24.3.2019 Lahti
Keskiviikko 27.3.2019 Pori

Porin Yliopistokeskus
Pohjoisranta 11 A Pori   Ilmoittautuminen tästä

Torstai 28.3.2019 Vaasa, (på svenska) Åbo Akademi Vasa
Rantakatu 2 Vaasa  Ilmoittautuminen tästä
Lauantai 30.3.2019 Tampere
Torstai 4.4.2019 Porvoo, (på svenska)
 Lauantai 6.4.2019 Oulu
Torstai 11.4.2019 Seinäjoki
Lauantai 13.4.2019 Vaasa  Åbo Akademi Vasa
Rantakatu 2 Vaasa  Ilmoittautuminen tästä
Lauantai 27.4.2019 Turku
Lauantai 4.5.2019 Joensuu
Tiistai 7.5.2019 Pietarsaari, (på svenska, materiaalit suomeksi) Jugend Home Hotel
Skolgatan 11 Jakobstad Ilmoittautuminen tästä
Lauantai 18.5.2019 Rovaniemi

Huomioithan että Viisas Raha 1/2019 lehdessä julkaistun mainoksen jälkeen Oulun ja Turun koulutukset ovat valitettavasti vaihtaneet päiviä.

Hinta:

Koulutus maksaa Osakesäästäjien jäsenelle 69 €

Muille kuin jäsenille 99 €.

Kaikille alle 30-vuotiaille 69 €

Hinta alv 24%, Hintaan kuuluu koulutus, koulutusmateriaalit, aamiainen ja lounas (arki-iltojen koulutuksissa iltapalaa ja kahvit)

Osallistumismaksu on verovähennyskelpoinen pääomatuloista.

Hangon ja Tammisaaren tilaisuuksiin ilmoittautuminen on jo avoinna!

Ilmoittautumiset Hangon ja Tammisaaren tilaisuuksiin: svenne.holmstrom@osakeliitto.fi. Mainitse ilmoittautumisviestissä nimi, postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero. Tämän lisäksi tieto jäsenyydestä ja mahdolliset allergiat. . Lasku lähetetään 1-2 viikon sisällä ilmoittautumisesta.

På svenska:  Anmäl dig till skolningsansvarige i Hangö och Ekenäs till Svenne Holmström svenne.holmstrom@osakeliitto.fi eller ring 044-7669568. Uppge i anmälan namn, adress, e-post och telefonnummer, samt om du är medlem i Aktiespararna eller ej. Meddela även eventuella allergier. Räkningen sänds ca 1-2 veckor efter anmälan.

Muiden paikkakuntien koulutuksiin ilmoittautuminen avataan lähiviikkoina ja siitä tiedotetaan jäsenistölle sähköpostitse sekä sosiaalisessa mediassa.

Parhaiten tiedon saat liittymällä Osakesäästäjien jäseneksi.