Osakesäästäjien lehdistötiedote 19.8.2013

19.8.2013
OSAKESÄÄSTÄJIEN KESKUSLIITON JA KAUPPALEHTI-RYHMÄN YHTEISTYÖSOPIMUS PÄÄTTYY
Osakesäästäjien Keskusliiton ja Kauppalehti-ryhmän määräaikainen yhteistyösopimus päättyy vuoden 2013 lopussa. Osakesäästäjien Keskusliitto ja Kauppalehti-ryhmä ovat vuodesta 2008 alkaen tehneet yhteistyötä liiton viestintäpalveluiden toteuttamisessa. Liiton jäsenet ovat osana jäsenyyttään saaneet perjantain Kauppalehden ja lisäksi Kauppalehti-ryhmän Alma 360 on toimittanut liiton oman Viisas Raha -lehden. Liiton jäsenet ovat lisäksi saaneet jäsenetuja muista Kauppalehden tilaustuotteista.
Osakesäästäjien Keskusliitto haluaa nyt panostaa jäsenmääränsä kasvuun. Tavoitteemme on tarjota jäsenillemme enemmän valinnanvapautta jäsenyyden sisällön suhteen. Avaamalla jäsenyyteen perinteisesti kiinteästi kuuluneita osia tarjoamme jäsenille mahdollisuuden itse valita mitä palveluita he haluavat käyttää. Tarkoituksena on kasvattaa jäsenillemme tarjottavien tuotteiden ja palveluiden valikoimaa sekä samalla pudottaa perusjäsenmaksua merkittävästi. Tämä tekee Osakesäästäjien jäsenyydestä entistä houkuttelevamman sijoittamisesta ja säästämisestä kiinnostuneiden suomalaisten keskuudessa.
Korkeatasoinen sijoittamiseen keskittyvä aikakauslehti Viisas Raha ilmestyy 10 kertaa vuodessa myös vuoden 2013 jälkeen ja se jaetaan kaikille Osakesäästäjien varsinaisille jäsenille kotiosoitteisiin. Lehden kustantamisesta on tehty sopimus Omnipress Oy:n kanssa.
Osakesäästäjien Keskusliitto on ollut hyvin tyytyväinen Kauppalehti-ryhmän kanssa tehtyyn yhteistyöhön ja Kauppalehti tarjoaa Osakesäästäjien jäsenistölle etuja tilaustuotteistaan myös jatkossa.
Lisätietoja:
Antti Lahtinen, toimitusjohtaja, Osakesäästäjien Keskusliitto ry, puh. 040 538 6931
Osakesäästäjien Keskusliitto lyhyesti
Osakesäästäjien Keskusliitto on valtakunnallinen osakkeenomistajien etujärjestö, jonka tarkoitus on edistää osakesäästämistä ja muuta yksityishenkilöiden varojen hallintaa. Liiton tärkeimmät tehtävät ovat edunvalvonta ja oikean tiedon välittäminen. Osakesäästäjien Keskusliitto koostuu useasta paikallisyhdistyksestä, jotka järjestävät sijoitusaiheisia tapahtumia eri puolilla Suomea. Lisäksi liiton yhteistyökumppanit tarjoavat Osakesäästäjien jäsenistölle etuja sijoitustoimintaan läheisesti liittyvistä tuotteista ja palveluista.