Uudistunut Osakesijoittamisen peruskurssi alkaa 4.10. – ilmoittaudu mukaan!

23.9.2021

Suomen Osakesäästäjien kaikille sopivaa ja käytännönläheistä koulutusta on jälleen tarjolla, kun Osakesijoittamisen peruskurssi käynnistyy verkkokurssina 4.10. Osakesäästäjien runsaasti kiitettyyn koulutustarjontaan kuuluvan kurssin vetäjänä on aiemmiltakin kursseilta tuttu Mikko Haapaniemi. 

Kurssilla opit juuri ne tärkeimmät perusasiat, jotka jokaisen osakesijoittajan tulisi hallita. Keskeisten käsitteiden ja tunnuslukujen lisäksi opit, miten käytännössä käyt osakekauppaa. Saat tietämystä myös riskienhallinnasta sekä kullanarvoiset vinkit salkun objektiiviseen seurantaan. 

Osakesijoittamisen peruskurssi sisältää viisi luentokertaa, joista yksi on kokonaan uusi, sijoittajan verotukseen paneutuva luento. Puolentoista tunnin kestoiset luennot toteutetaan webinaareina Teamsin välityksellä. Luentotallenteet ovat osallistujien katsottavissa myös jälkikäteen rajatun ajan.  

Kurssin hinta on Osakesäästäjien jäsenille 29 € ja muille 49 €. Muistathan, että maksun voi vähentää verotuksessa pääomatulojen hankkimiskuluna.  

Kurssi toimii samalla erinomaisena pohjana keväällä tulossa olevalle täysin uudelle Osakesijoittamisen jatkokurssille. 

Lue lisää, katso kurssin tarkka aikataulu ja ilmoittaudu >>

Kommentit

kommenttia