Vuoden 2019 jäsenlaskutus

13.12.2018

Tulemme lähettämään vuoden 2019 jäsenmaksulaskut tammikuun alussa.

Tulevan vuoden laskun voitte saada paperisena, sähköpostitse tai e-laskuna verkkopankkiinne. Suosittelemme nykyaikaista ja ekologista e-lasku vaihtoehtoa! E-laskutuksen saatte aktivoitua verkkopankkinne E-lasku osiosta. Tilausta tehdessä tulee ilmoittaa jäsennumeronne.

Huom. Mikäli olette tilanneet meiltä e-laskun aikaisemmin, pyydämme tekemään tilauksen uudelleen laskutusjärjestelmän muutoksen vuoksi. Jos haluatte laskun sähköpostitse pyydämme ilmoittamaan tästä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@osakeliitto.fi.

Laskutusosoitteenne voitte tarkistaa kirjautumalla itse jäsensivuille tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@osakeliitto.fi. Muuttuneet tiedot voi ilmoittaa kirjautumalla jäsensivuille tai ilmoittamalla ne sähköpostitse toimisto@osakeliitto.fi

Laskua maksaessanne pyydämme käyttämään aina viitenumeroa!

Tarvittaessa voitte kysyä lisätietoja ja ohjeita toimisto@osakeliitto.fi tai puhelimitse 040-6825 144