Ylimääräisen yhtiökokouksen äänestysohje Ahlstrom-Munksjön omistajille

1.2.2021

Ylimääräinen yhtiökokous 2021

Ahlstrom-Munksjö Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidetään perjantaina 19.2.2021 klo 10.00 Ahlstrom-Munksjön pääkonttorissa, Alvar Aallon katu 3C, 00100 Helsinki.

Ylimääräinen yhtiökokous järjestetään ilman osakkeenomistajien ja heidän edustajiensa läsnäoloa ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Osakkeenomistajat voivat osallistua ylimääräiseen yhtiökokoukseen ja käyttää osakkeenomistajan oikeuksiaan vain äänestämällä etukäteen joko henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä, jättämällä vastaehdotukset etukäteen ja esittämällä kysymyksiä etukäteen.

Osakesäästäjät ei hyväksy Ahlstrom-Munksjön toimia ja suosittelee yhtiön osakkeenomistajia äänestämään ylimääräisen yhtiökokouksen päätösehdotuksia vastaan.

Kutsu löytyy tästä linkistä:

https://www.ahlstrom-munksjo.com/globalassets/investors/corporate-governance/egm-2021/fin-egm-notice-2021.pdf

Äänestys sähköisesti etukäteen:

Kun Osakkeenomistaja on rekisteröity Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon, äänestä tästä linkistä ennakkoon:

https://egm.apk.fi/eGM/gm/94261115019_fi/faces/jsp/login/login.xhtml

Kirjaudu sisälle omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Ilmoita tässä tietosi:

Valtuutus-välilehdellä voit antaa valtuutuksen antamalla valtuutetun henkilötunnuksen. Valtuutettavan henkilötunnus tarvitaan, jotta osallistuja voidaan yksilöidä luotettavasti ja yksiselitteisesti.

Ennakkoäänestys-välilehdellä vahvistetaan ennakkoäänestyksen ehdot, minkä jälkeen pääset etenemään kokouksen asialistalle, asiakohdille sekä osallistumaan äänestykseen. Osakesäästäjät suosittelee äänestämään päätösehdotuksia vastaan.

Jos osakkeenomistaja on merkitty Euroclear Sweden AB:n pitämään yhtiön osakkeenomistajarekisteriin, voit äänestää ennakkoon tästä:

https://anmalan.vpc.se/EuroclearProxy/

Kirjautuminen tapahtuu pankkitunnusten avulla.

Jos sähköinen osallistuminen ei onnistu, postitse voi lähettää tulostetun ja täytetyn lomakkeen, joka löytyy tästä linkistä:

https://www.ahlstrom-munksjo.com/globalassets/investors/corporate-governance/egm-2021/fin-euroclear-finland-advance-voting-form-2021.pdf

Lomake palautetaan täytettynä ja allekirjoitettuna sähköpostitse osoitteeseen yhtiokokous@euroclear.eu tai postitse osoitteeseen Euroclear Finland Oy, Yhtiökokous / Ahlstrom-Munksjö Oyj, PL 1110, 00101 Helsinki. Lähetyksen on oltava perillä viimeistään 12.2.2021 klo 16:00 mennessä.

Kommentit

kommenttia