Toimintakertomus 2012

Hallitus
Lintu Totti puheenjohtaja
Salo Tomi varapuheenjohtaja
Pelkkikangas Kalervo sihteeri
Inkinen Tea jäsen
Pöllä Hannele jäsen
Järvinen Jorma jäsen
Kajander Börje jäsen
Kelloniemi Sonja jäsen

Toimihenkilöt
Nordin Jarl, toiminnanjohtaja sekä Järvinen Anu ja Kuusi Satu, toimistoasiat

Toiminnantarkastajat
Tuomas Talvioja ja Pekka Hassinen, varalla Mailis Mattila ja Terttu Lång

Toiminta
Vuosi 2012 oli yhdistyksen 32. toimintavuosi. Pörssikurssit nousivat vuoden alussa ja olivat maaliskuussa pisteessä noin 6000. Sitten tuli lasku ja kesä-heinäkuussa olimme taas pisteessä 5000. Elokuussa kurssit lähtivät uuteen nousuun ja vuosi päättyi kurssien olleessa uudelleen noin 6000 pisteessä. Volatiliteetti markkinoilla oli kohtalaisen suuri ja kehitys jatkunee. Yhdistyksen vuosi jatkui perinteiseen tapaan. Järjestettiin yritysvierailuja, koulutusta ja sijoitusiltoja. Seminaareja jatkettiin ja vuorossa oli elintarvikeseminaari. Seminaareista on ollut hyvää palautetta ja voidaan jatkaa niillä. Kerhoillat ovat edelleen kiinnostaneet jäseniä. Itse kaupankäynnissä tuntuu mielenkiinto raaka-aineisiin, valuuttoihin ja erilaisiin johdannaistyyppisiin vaihtoehtoihin kasvaa.

Yhdistyksellä on ollut kuusi toimikuntaa. Matkailutoimikunta: Hannele Pöllä, Tea Inkinen, Sonja Kelloniemi. Koulutustoimikunta: Jarl Nordin, Kalervo Pelkkikangas, Tea Inkinen. Jäsenhankinta- ja nuorisotoimikunta: Tea Inkinen, Hannele Pöllä. Messutoimikunta: Jarl Nordin, Tomi Salo, Tea Inkinen, Hannele Pöllä, Työvaliokunta: Totti Lintu, Tomi Salo, Börje Kajander, Kalervo Pelkkikangas, Jarl Nordin
Stipenditoimikunta: Totti Lintu, Tomi Salo, Jorma Järvinen. Kevätkokous pidettiin 23.4. Helsingissä, Malmilla, Sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksessa, kuten myös syyskokous 22.11. Molemmissa kokouksissa puhujana oli Sven-Eric Holmström.

Toimintavuoden aikana vierailtiin 7 yrityksessä. Yritykset olivat: Outokumpu, Technopolis, Raute, Huhtamäki, Ilkka, Lassila & Tikanoja ja Evli. Kerhoiltoja pidettiin 2 kertaa. Kerhoisäntänä on toiminut Jorma Järvinen. Ulkomaanmatkoja ei tehty vuonna 2012. Elintarvikeseminaari pidettiin Porvoossa, Emäsalossa, Seikkailulaaksossa. Seminaarit ovat olleet suosittuja ja niillä pitää jatkaa. Vuodelle 2013 on kaavailtu Norjan seminaaria.