Toiminnan esittely

Osakesäästäminen on mielenkiintoinen harrastus ja hyvä tie vähittäiseen vaurastumiseen.

Suomen Osakesäästäjät ry hoitaa edunvalvontaa puolestamme.

Pohjois-Savon Osakesäästäjät tarjoaa Kuopion seudulla jäsenilleen puolueetonta tietoa sijoittamiseen liittyvistä asioista ja mahdollisuuden kokemusten vaihtoon. Osallistumme alan koulutus- ja luentotilaisuuksiin sekä teemme yritysvierailuja. Vaihdamme kokemuksia jäsenilloissa ja sijoituskerhossa.

Tapahtumista tiedotetaan Osakesäästäjien tapahtumakalenterissa ja  ”Viisas Raha”-lehdessä. Sähköpostilla lähetetään uutiskirjeitä niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite tiedossa.  Huolehdi, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla!

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 36,00 euroa (vähennettävissä verotuksessa pääomatuloista). Nuorten Osakesäästäjien (alle 30-vuotiaat) jäsenmaksu on 10,00 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy etuna sijoittamisen aikakauslehti ”Viisas Raha”  ja se oikeuttaa moniin jäsentarjouksiin.

Yhdistys tukee osallistumista sijoitusalan maksullisiin tapahtumiin 25 €/jäsen/vuosi. Kysy lisää rahastonhoitajalta.

Jäseneksi liittyminen

Liittyminen tapahtuu helpoimmin verkkolomakkeella Osakesäästäjien kotisivujen www.osakeliitto.fi ohjeen mukaisesti. Voit halutessasi ilmoittautua myös Pohjois-Savon Osakesäästäjät ry:n hallituksen jäsenille.

Tervetuloa jäseneksi!

Petteri Koponen ja muu hallitus