Toimintakertomus 2007

Hallitus
Paavo Tynkkynen puheenjohtaja
Tuomas Korjus varapuheenjohtaja
Eija Liimatainen sihteeri
Sakari Vänttinen jäsen
Pertti Kuvaja jäsen
Ilkka Rautajärvi jäsen

Tilintarkastajat
Jarmo Juutinen
Olavi Niiranen
Marja Juutinen varatilintarkastaja
Eine Pesonen-Niiranen varatilintarkastaja

Toiminta
Savonlinnan Osakesäästäjät ry on perustettu vuonna 1990. Muutaman vuoden toiminnan jälkeen oli useita vuosia, jolloin yhdistys ei toiminut aktiivisesti. Vuoden 1999 syksyllä aloitettiin uudelleen aktiivisen toiminnan kausi, joka on kestänyt näihin päiviin saakka. Savonlinnan Osakesäästäjät ry on Savonlinnassa toimiva Osakesäästäjien Keskusliiton paikallisyhdistys. Toimintamme painopiste on sijoittajatiedon lisääminen ja kehittäminen kaikilla tasoilla. Järjestämme vuosittain koulutustilaisuuksia ja erilaisia vierailuja lähinnä pankkeihin ja paikallisiin yrityksiin. Sijoitusmessumatkat ja yritysvierailut, myös toimialueen ulkopuolisiin yhtiöihin, kuuluvat toimintaamme. Yhdistyksen sijoittajakerho kokoontuu useamman kerran vuodessa.

31.12.2007 jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä yhdistyksessämme oli 110 (kokonaisjäsenmäärä 118). Hallitus kokoontui vuoden aikana 6 kertaa.

Tammikuussa pidettiin Sijoitusilta Nordeassa. Paikalla 15 jäsentä. Maaliskuussa oli
Sääntömääräinen kevätkokous Savonlinnan Osuuspankilla Mukana 10 henkilöä.
Syyskuussa pidettiin Bonlifen ja FiMin sijoitusilta. Jäseniä paikalla oli 18. Pidettiin myös sijoitusilta Savonlinnan Osuuspankissa, johon oli kutsuttu Savonlinnan Osakesäästäjien kaikki jäsenet Lokakuussa oli Sääntömääräinen syyskokous Savonlinnan Osuuspankilla. Paikalla 11 jäsentä. Marraskuussa järjestettävillä
Sijoitusmessuilla 14.11.2007 Helsingissä kävi osallistujia 32 henkilöä, joista 22 jäseniämme. (Mukana myös Mikkelin ja Varkauden osakesäästäjiä). Sijoittajakerho kokoontui muutaman kerran vuoden aikana.