Toimintakertomus 2008

Hallitus
Paavo Tynkkynen puheenjohtaja
Tuomas Korjus varapuheenjohtaja
Eija Liimatainen sihteeri
Sakari Vänttinen jäsen
Pertti Kuvaja jäsen
Ilkka Rautajärvi jäsen

Tilintarkastajat
Jarmo Juutinen
Olavi Niiranen
Marja Juutinen varatilintarkastaja
Eine Pesonen-Niiranen varatilintarkastaja

Toiminta
Savonlinnan Osakesäästäjät ry on perustettu vuonna 1990. Muutaman vuoden toiminnan jälkeen oli useita vuosia, jolloin yhdistys ei toiminut aktiivisesti. Vuoden 1999 syksyllä aloitettiin uudelleen aktiivisen toiminnan kausi, joka on kestänyt näihin päiviin saakka. Savonlinnan Osakesäästäjät ry on Savonlinnassa toimiva Osakesäästäjien Keskusliiton paikallisyhdistys. Toimintamme painopiste on sijoittajatiedon lisääminen ja kehittäminen kaikilla tasoilla. Järjestämme vuosittain koulutustilaisuuksia ja erilaisia vierailuja lähinnä pankkeihin ja paikallisiin yrityksiin. Sijoitusmessumatkat ja yritysvierailut, myös toimialueen ulkopuolisiin yhtiöihin, kuuluvat toimintaamme. Yhdistyksen sijoittajakerho kokoontuu useamman kerran vuodessa.

31.12.2008 jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä yhdistyksessämme oli 103 (kokonaisjäsenmäärä 124). Hallitus kokoontui vuoden aikana 6 kertaa.

Tapahtumia vuodelta 2008: Helmikuu: Sijoitusilta Nordeassa. Paikalla 20 jäsentä. Sijoitusilta Tapiolassa. Paikalla 12 jäsentä. Maaliskuu: Kevätkokous Savonlinnan Osuuspankilla Mukana 9 henkilöä. Syyskuu: Sijoitusilta Savonlinnan Osuuspankissa, johon oli kutsuttu Savonlinnan Osakesäästäjien kaikki jäsenet. Lokakuu: Sääntömääräinen syyskokous Savonlinnan Osuuspankilla. Paikalla 12 jäsentä. Marraskuu: Sijoitusmessut 1211.2007 Helsingissä. Osallistujia 25 henkilöä, joista 19 jäseniämme. (Mukana myös Varkauden osakesäästäjiä). Sijoittajakerho kokoontui muutaman kerran vuoden aikana, osallistujia keskimäärin 8.