Toimintakertomus 2010

Hallitus
Paavo Tynkkynen puheenjohtaja
Tuomas Korjus varapuheenjohtaja
Sirkku Hokkanen sihteeri
Sakari Vänttinen jäsen
Pertti Kuvaja jäsen
Tiina Lukkarinen jäsen

Tilintarkastajat
Jarmo Juutinen
Olavi Niiranen
Marja Juutinen varatilintarkastaja
Eine Pesonen-Niiranen varatilintarkastaja

Yleistä
Savonlinnan Osakesäästäjät ry on perustettu vuonna 1990. Muutaman vuoden toiminnan jälkeen oli useita vuosia, jolloin yhdistys ei toiminut aktiivisesti. Vuoden 1999 syksyllä aloitettiin uudelleen aktiivisen toiminnan kausi, joka on kestänyt näihin päiviin saakka.

Savonlinnan Osakesäästäjät ry on Savonlinnassa toimiva Osakesäästäjien Keskusliiton paikallisyhdistys. Toimintamme painopiste on sijoittajatiedon lisääminen ja kehittäminen kaikilla tasoilla. Järjestämme vuosittain koulutustilaisuuksia ja erilaisia vierailuja lähinnä pankkeihin ja paikallisiin yrityksiin. Sijoitusmessumatkat ja yritysvierailut, myös toimialueen ulkopuolisiin yhtiöihin, kuuluvat toimintaamme. Yhdistyksen sijoittajakerho kokoontuu useamman kerran vuodessa.

31.12.2010 jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä yhdistyksessämme oli 103.
Hallitus kokoontui vuoden aikana 11 kertaa.

Tapahtumia vuodelta 2010

Helmikuu
Sijoitusilta Nordeassa.
Maaliskuu
Kevätkokous Savonlinnan Osuuspankilla paikalla oli 11 henkilöä.

=================== Kesätauko ============================

Syyskuu
Sijoitusilta Savonlinnan Osuuspankissa, johon oli kutsuttu Savonlinnan Osakesäästäjien kaikki jäsenet
Lokakuu
Sääntömääräinen syyskokous Savonlinnan Osuuspankilla 26.10.2010. Paikalla 11 jäsentä.

Savonlinnan Osakesäästäjät ry:n 20-vuotisjuhla 23.10.2010, Ravintola Paviljonki. Paikalla oli yhteensä 40 jäsentä puolisoineen ja muuta onnittelijaa. Onnittelijoita oli Etelä-Savon Osakesäästäjistä Mikkelistä sekä Tapiola Pankista.
Juhlapuhujana oli Laskentatoimen ja rahoituksen professori Vaasan yliopistosta sekä Osakesäästäjien Keskusliiton puheenjohtaja Timo Rothovius. Juhlassa luovutettiin ansiomerkit yhdistyksen pitkäaikaisille luottamushenkilöille; kultainen ansiomerkki Paavo Tynkkynen, Tuomas Korjus. hopeinen ansiomerkki Eija Liimatainen, Sakari Vänttinen, Pertti Kuvaja, Ilkka Rautajärvi.

Marraskuu
Yhdistetty Sijoitusmessu- ja 20-vuotis laivaristeily 17-18.11.2010 Helsingistä Tallinnaan. Messumatkalla oli mukana 21 yhdistyksen jäsentä ja 2 henkilöä Etelä-Savon Osakesäästäjistä Mikkelistä.

Sijoittajakerho kokoontui muutaman kerran vuoden aikana, osallistujia keskimäärin 10.