OP

OP tarjoaa Osakesäästäjien jäsenille etuja vuonna 2023

OP tarjoaa monipuoliset ja kattavat osakesijoittajan palvelut kaikille säästäjille ja sijoittajille sekä aktiivisesti kauppaa käyville. OP käyttää toimeksiantojen välittämisessä edistyksellistä ja huippuälykästä Smart Order Routing (SOR) -teknologiaa. Automaattisesti toimiva SOR-palvelu tarjoaa sijoittajalle pääsyn myös vaihtoehtoisille markkinapaikoille ja todennäköisyys sille, että sijoittaja saa aina parhaan hinnan osakekaupalleen paranee merkittävästi. Lue lisää SOR-palvelusta osoitteesta op.fi/sor.

 

OP tarjoaa seuraavia jäsenetuja Osakesäästäjien jäsenille, edut ovat voimassa toistaiseksi:

 

Kaupankäyntipalkkiot

  • OP tarjoaa kaikille Osakesäästäjien jäsenille edulliset kaupankäyntipalkkiot op.fi-verkkopalvelussa ja OP-mobiilissa. Välityspalkkio on Suomessa ja Ruotsissa listatuille arvopapereille 0,15 %, minimissään 5 euroa per toteutunut toimeksianto ja muilla markkinoilla (Tanska, Norja, Belgia, Ranska, USA, Saksa, Sveitsi, Alankomaat, Portugali, Italia, Espanja, Kanada) 0,15 %, minimissään 8 euroa per toteutunut toimeksianto. (Lue lisää OP:n osakekaupankäynnin hinnastosta).
  • Mikäli olet Osuuspankin omistaja-asiakas, osake- ja ETF-kaupoissa (markkinat Suomi+Ruotsi) on yhden prosentin (1%) palkkiokatto 31.12.2023 saakka riippumatta hinnaston mukaisesta minimipalkkiosta. Etu koskee kaikkia pörssilistattuja arvopapereita kyseisillä markkinoilla, joita voi tehdä op.fi-verkkopalvelun ja OP-mobiilin kautta. Lue lisää osoitteessa uusi.op.fi/osakkeet/hinnasto

 

Osakesäästötili

  • Avaa osakesäästötili nyt ja käy kauppaa ilman kuukausimaksuja kuluva ja seuraava kalenterikuukausi. Teet myös toimeksiannot ilmaiseksi ensimmäiset 30 päivää. Tämän jälkeen toimeksiannoista veloitetaan hinnaston mukaiset välityspalkkiot. Lue lisää OP:n osakesäästötilistä täältä.

 

Säilytyspalvelut ja raportointi

  • Nuoret Osakesäästäjien jäsenet (alle 30v.) saavat lisäksi maksutta käyttöönsä Säästäjän palvelupaketin (etu 2,80 e/kk). Säästäjän palvelupaketti sisältää mm. arvopaperisäilytyksen ja arvo-osuustilin sekä raportoinnin sijoitusten kehityksestä ja viranomaisraportoinnin sekä kattavan ja laadukkaan kotimaisen osaketutkimuksen palvelut.

Tutustu osakesäästäjän palvelupaketteihin >

 

Kuinka saat edun voimaan?

  • Saat edun voimaan ilmoittamalla Osakesäästäjien jäsennumerosi verkkoviestillä op.fi-verkkopalvelussa tai soittamalla OP 0100 0500 puhelinpalveluun (ma–pe klo 8–16). Voit myös olla suoraan yhteydessä lähimpään Osuuspankkiin.

 

Olethan tilauksiin ja niiden sekä palveluiden sisältöihin liittyen yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan.

Etkö ole vielä Osakesäästäjien jäsen?

Liity täältä hyödyntääksesi edun »