fbpx

Osakesäästäjien Missio

Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, joka auttaa suomalaisia vaurastumaan. Yhteisö tarjoaa sijoittajille lisäarvoa riippumattoman ja hyödyllisen tiedon, sijoitusosaamisen ja rahanarvoisten etujen muodossa sekä toimii linkkinä sijoittajien ja sijoituskohteiden välillä.

 

Edunvalvonta
Osakesäästäjät vaikuttaa ottamalla kantaa, tapaamalla päättäjiä sekä korostamalla osakkeenomistajien yhdenvertaisuutta. Edunvalvonnan keskiössä on erityisesti sijoittamisen lainsäädäntö ja verotus.

Tapahtumat ja koulutus
Osakesäästäjät jakaa tietoa järjestämällä yhtiöesittelyitä, yritysvierailuja, sijoituskerhotapaamisia sekä tarjoamalla sijoittamiseen liittyvää koulutusta.

Viestintä
Osakesäästäjät on aktiivisesti esillä sijoittajan arjessa. Tarjoamme riippumatonta tietoa eri sijoituskohteista.

Jäsenedut
Osakesäästäjät neuvottelee jäsenilleen yhteistyökumppanien tarjoamia alennuksia ja muita etuja sijoitustoimintaan liittyvistä tuotteista ja palveluista.

 

Osakesäästäjien Visio

Suomi on omistusmyönteinen yhteiskunta. Enemmistö suomalaisista omistaa pörssiosakkeita ja enemmistö pörssiyhtiöistä on kotimaisessa omistuksessa. Yksityinen varallisuus per asukas on teollisuusmaiden korkeimpia.